Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovela Griezmann la Barcelona nu s-a terminat. Atletico Madrid vrea o sumă cu mult peste clauza de reziliere de 120 de milioane!

Telenovela Griezmann la Barcelona nu s-a terminat. Atletico Madrid vrea o sumă cu mult peste clauza de reziliere de 120 de milioane!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a anunţat astăzi pe Antoine Griezmann ca fiind noul său jucător, însă Atletico a dat un comunicat în care contestă mutarea şi cere o sumă uriaşă

Barcelona a plătit clauza de 120 de milioane de euro pentru Antoine Griezmann, însă Atletico vrea 200 de milioane! Clubul din capitală a remis un comunicat de presă în care anunţă că i-a modificat clauza, din cauza comportamenului jucătorului. Acesta a anunţat pe 14 mai că se desparte de Atletico Madrid, deşi se afla încă sub contract cu echipa lui Diego Simeone.

"Atletico Madrid consideră că suma virată de Barcelona nu este suficientă, deoarece este evident că jucătorul şi Barcelona au ajuns la un acord înainte ca clauza să fie modificată. Clubul nostru a încercat să îşi apere interesele ţinând cont că fotbalistul a luat contact cu noua sa echipă în timpul sezonului trecut, ceea ce este neregulamentar", se arată în comunicatul emis de Atletico Madrid.

Madrilenii se vor adresa comisiilor de la Liga Profesionistă spaniolă, care vor decide dacă suma plătită de Barcelona este una corectă.

Afla mai multe despre: griezmann 

viewscnt
Articole similare