Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ten Hag taie în carne vie: 6 jucători, OUT! Numele de pe lista neagră de pe Old Trafford

Ten Hag taie în carne vie: 6 jucători, OUT! Numele de pe lista neagră de pe Old Trafford
Comentarii

Manchester United se transformă sub comanda lui Erik ten Hag, care a făcut lista neagră cu jucătorii care nu mai intră în planurile sale. Antrenorul de pe Old Trafford a transmis conducerii că nu se va mai baza şase jucători din actualul lot al englezilor.

Erik ten Hag a scăpat de Cristiano Ronaldo la Manchester United, pe urmele portughezului se află alţi şase jucători din lotul "Diavolilor".

Ten Hag taie în carne vie: 6 jucători, OUT! Numele de pe lista neagră de pe Old Trafford

Cu noul antrenor, Erik ten Hag, la comandă, Manchester United a început o adevărată revoluţie, la nivel de joc şi de lot. Englezii au revenit în lupta pentru primele locuri în Premier League cu transferurile pe care le-a cerut şi le-a primit Ten Hag, dar revoluţia continuă.

La nivelul lotului lui Manchester United se pregătesc schimbări. Presa engleză a aflat că şase jucători nu mai intră în planurile de viitor ale lui Erik ten Hag: Harry Maguire, Scott MctTomminay, Anthony Martial, Donny van de Beek, Eric Bailly şi Alex Telles sunt fotbaliştii care nu mai intră în planurile antrenorului.

Doi dintre jucătorii de pe listă, Bailly şi Telles, sunt deja împrumutaţi la Olympique Marseille, respectiv FC Sevilla.

Manchester United a plătit nu mai puţin de 240 de milioane de euro pentru transferurile jucătorilor de care Erik ten Hag vrea să scape.

Antony, Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Wout Weghorst, Jack Butland, Christian Eriksen şi Marcel Sabitzer sunt jucătorii transferaţi, din vară până în prezent, de Manchester United la dorinţa antrenorului Erik ten Hag.

Afla mai multe despre: erik ten hagplecarilista neagramanchester united 

viewscnt
Articole similare