Experiențe împreună.
You are here:

Tenisul are în continuare de suferit din cauza COVID-19. Competiţiile ATP şi ITF au fost, din nou, suspendate

Tenisul are în continuare de suferit din cauza COVID-19. Competiţiile ATP şi ITF au fost, din nou, suspendate

Tenis

Comentarii

ATP şi ITF au anunţat, vineri, că au prelungit până la 31 iulie suspendarea competiţiilor, măsură luată din cauza pandemiei de coronavirus.

În aprilie, ATP şi WTA anunţau suspendarea turneelor până la 13 iulie, iar vineri WTA a precizat că încă patru turnee nu vor avea loc, între care şi cel de la Bucureşti, şi că o decizie în privinţa competiţiilor din ultima parte a iunii iulie urmează să fie luată.

Turneele ATP de la Hamburg, Bastad, Newport, Los Cabos, Gstaad, Umag, Atlanta şi Kitzbuhel nu vor avea loc conform programului.

“Din cauza incertitudinilor cu privire la pandemia Covid-19, vă anunţăm cu regret decizia noastră de prelungire a suspendării circuitului. Analizăm în continuare toate opţiunile, în eforturile de a relua circuitul cât de curând posibil, când se va putea relua în siguranţă. Analizăm inclusiv fezabilitatea reprogramării turneelor mai târziu în acest sezon”, a anunţat preşedintele ATP, Andrea Gaudenzi.

ITF a anunţat că sunt suspendate toate evenimentele sale până la 31 iulie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe