Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni la CSM Bucureşti! Suporterii i-au cerut demisia lui Adrian Vasile, iar antrenorul le-a bătut obrazul: ”Nu e uşor!”

Tensiuni la CSM Bucureşti! Suporterii i-au cerut demisia lui Adrian Vasile, iar antrenorul le-a bătut obrazul: ”Nu e uşor!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia franceză Brest Bretagne Handball, scor 28-3 0 (16-17), în etapa a V-a din grupa A a Ligii Campionilor.

  • Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM, respectiv Toublanc 7, Maslova 7, pentru Brest.

Adrian Vasile a reacţionat după ce suporterii i-au cerut demisia

La finalul partidei, dezamăgiţi de prestaţia sub aşteptări a echipei, suporterii celor de la CSM Bucureşti i-au cerut demisia antrenorului principal Adrian Vasile.

Acestea nu a rămas impasibil. S-a îndreptat câţiva paşi în direcţia lor şi le-a bătut obrazul, în semn de ruşine. 

La finalul jocului, tehnicianul a recunoscut că nu este un moment bun al echipei şi, dincolo de reproşurile de la finalul jocului, fetele au mai mare nevoie de sprijin din partea suporterilor mai mult ca niciodată.

E cu multă suferinţă, cu multă durere. O simţit cu toţii, fiecare că suntem jucători, oameni din club sau fani. E un moment delicat în care trebuie să înţelegem că emoţia nu ne guvernează gândirea. Trebuie să înţelegem că trebuie să fim uniţi zi de zi, să încercăm să rezolvăm lucrurile împreună. Avem mai multe greutăţi decât sezonul trecut.

(n.r. - Vă e greu să auziţi suporterii cerându-vă demisia?) Trebuie să fiu foarte sincer, nu e uşor. Nu e uşor pentru niciun om, dar aleg să fiu foarte bine conectat la echipă. Trebuie să mergem mai departe cu caractere puternice. Cei mai mulţi dintre oamenii care vin alături de noi an de an înţeleg.

Celor care astăzi sunt nemulţumiţi le spun că sper să vină în continuare. Trebuie să le spun şi că în astfel de momente, fetele au nevoie de cât mai multă dragoste şi sprijin”, a declarat Adrian Vasile la finalul partidei.

După cinci etape, campioana României se află temporar pe locul 4, cu 4 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, cu Buducnost, în 29 octombrie.

  • În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

VIDEO: Momentul în care Adrian Vasile le bate obrazul suporterilor

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti - brest 

viewscnt
Articole similare