Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni la Milan! Ibrahimovic şi-a semnat plecarea: "Nu mai este Milanul meu, nu există niciun proiect"

Tensiuni la Milan! Ibrahimovic şi-a semnat plecarea: "Nu mai este Milanul meu, nu există niciun proiect"

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a avut o confruntare dură cu staff-ul administrativ de la AC Milan în timpul unei şedinţe de la Milanello, care a avut loc joi.

Ivan Gazidis, cel care a fost desemnat de fondul de investiţii Elliott Management, care deţine clubul, să se ocupe de soarta clubului s-a întâlnit joi cu jucătorii pentru a îi informa că pe luna aprilie vor avea salariile diminuate cu 50%. Cu această ocazie, Zlatan Ibrahimovic a avut un dialog mai dur cu fostul oficial de la Arsenal.

"Nu mai este Milanul meu, nu există niciun proiect. Dacă sunt aici, sunt doar din pasiune", ar fi declarat suedezul potrivit presei din Italia. 

Mai mulţi jucători de la Milan nu au fost de acord cu declaraţia lui Ibrahimovic, ceea ce a creat o tensiune între restul lotului şi suedez. Cum Ibrahimovic nu este de acord cu direcţia în care merge clubul, iar acum şi cu această tensiune, este foarte puţin probabil ca atacantul să mai rămână şi din sezonul viitor. Contractul său expiră în această vară. 

AC Milan joacă returul semifinalei din Cupa Italiei, împotriva lui Juventus, vineri. În tur, pe San Siro, scorul a fost 1-1. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare