Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teste negative pentru staff-ul naţionalei de tineret după cazurile de COVID-19 apărute în lotul României U21

Teste negative pentru staff-ul naţionalei de tineret după cazurile de COVID-19 apărute în lotul României U21

FRF

Comentarii

Membrii staff-ului tehnic, medical şi administrativ de la naţionala de tineret s-au aflat în izolare la CNF Buftea după ce mai mulţi jucători care au participat la acţiunea naţionalei sub 21 de ani au ieşit pozitiv la testele pentru coronavirus.

Sâmbătă dimineaţă, au sosit rezultatele testelor efectuate vineri de persoanele din staff. Acestea sunt toate negative. După aparitiţia cazurilor de COVID-19 la lotul naţional U21, staff-ului tehnic, medical şi administrativ s-a aflat în izolare la CNF Buftea. Odată cu acest rezultat, aceştia vor putea să îşi reia activitatea.

Cazuri de COVID-19 la lotul de tineret 

Focarul de coronavirus din lotul naţionalei de tineret continuă să le dea bătăi de cap echipelor din Liga I. După Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte, care au anunţat cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor reveniţi de la reprezentativa României U21, acum are probleme şi FC Viitorul.

Doi jucători de la FC Viitorul, care au fost prezenţi în cadrul naţionalei de tineret, au fost depistaţi pozitiv la testele efectuate pentru coronavirus.

"Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile.

Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare.

Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv." , se arată pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare