Experiențe împreună.
You are here:

Testul anti-doping de la FCSB - U Craiova a costat cât salariul unui fotbalist! Cât a plătit Rotaru. Balaj, primele detalii: "E interesant, control complet" EXCLUSIV

Testul anti-doping de la FCSB - U Craiova a costat cât salariul unui fotbalist! Cât a plătit Rotaru. Balaj, primele detalii: "E interesant, control complet" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj, a confirmat controlul anti-doping derulat la meciul FCSB - Universitatea Craiova, scor 0-0. În total, U Craiova a plătit aproximativ 6.000 de euro, cât salariul unui fotbalist de Liga 1.

Control anti-doping la finalul meciului FCSB - Universitatea Craiova 0-0

Cele două rivale care se luptă pentru titlul Ligii 1 au remizat la Giurgiu, scor 0-0, după un meci cu multe faze importante. Oltenii puteau prelua conducerea după pauză. În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

La finalul remizei de la Giurgiu, câte trei fotbalişti de la fiecare echipă au fost supuşi unui test anti-doping, care a fost anunţat din urmă cu câteva zile. Acesta a fost comandat de Mihai Rotaru. 

Şeful ANAD, Cristi Balaj, a anunţat că testul a fost efectuat de reprezentanţii instituţiei. În plus, fotbaliştilor supuşi controlului le-a fost prelevat şi sânge: "A existat la acest meci controlul anti-doping. Reprezentanţii ANAD au ajuns cu cinci minute înainte. Au luat trei şi trei jucători, urină şi sânge de data asta. Plătesc mai mult. A venit şi ofiţerul pentru testul de sânge. Nu ştiu numele, trebuie să-i întreb pe colegi", a declarat preşedintele ANAD pentru Telekom Sport. 

În total, Mihai Rotaru a plătit 6.000 de euro pentru testele celor şase jucători. Dacă ar fi ales doar testul de urină, acesta ar fi costat aproximativ 1.600 de lei pentru fiecare fotbalist: "E interesant. Au cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge şi suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători. Am să verific, dar nu ţin minte ca o altă echipă să fi cerut şi de sânge, dar verific. Bineînţeles, se pot găsi în sânge mai multe. Hormoni de creştere... Şi mai pot apărea altele", a mai spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

Lider este FCSB în Liga 1, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Lovitura crunta: fostul mare baschetbalist si-a pierdut al doilea copil. Care e cauza mortii