Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

The Telegraph: Real Madrid a vrut să-l aducă înapoi pe Mourinho, dar portughezul a refuzat propunerea

The Telegraph: Real Madrid a vrut să-l aducă înapoi pe Mourinho, dar portughezul a refuzat propunerea

Real Madrid

Comentarii

Potrivit The Telegraph, Real Madrid ar fi încercat să-l aducă înapoi pe Jose Mourinho, înainte să-l numească pe Carlo Ancelotti.

Carlo Ancelotti a revenit oficial la Real Madrid şi a fost deja prezentat oficial, în cel de-al doilea său mandat la conducerea clubului blanco.

Tot un al doilea mandat ar fi putut să aibă şi Jose Mourinho, susţine The Telegraph. Cotidianul britanic anunţă că Florentino Perez l-a contactat pe Jose Mourinho după plecarea lui Zinedine Zidane, dar că portughezul şi-a refuzat fosta echipă.

Mourinho abia ce a semnat cu AS Roma, un contract pe care tehnicianul nu a vrut şi nici nu ar fi putut să-l rupă. În cele din urmă, Florentino Perez s-a orientat spre un alt antrenor cu care a mai colaborat, Carlo Ancelotti, care a semnat un contract pe trei sezoane cu Real Madrid.

Ancelotti activa de doi ani la Everton şi a putut să plece de la formaţia britanică, fără pretenţii financiare din partea englezilor. Situaţia lui Mourinho ar fi fost mult mai complicată, iar refuzul portughezului a făcut uşoară misiunea lui Florentino Perez, care l-a ales pe Ancelotti.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhocarlo ancelottireal madridas roma 

viewscnt
Articole similare