Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Muller, tot mai aproape de plecarea de la Bayern. Atacantul german semnează cu un alt club uriaş din Europa

Thomas Muller, tot mai aproape de plecarea de la Bayern. Atacantul german semnează cu un alt club uriaş din Europa

Bayern Munchen

Comentarii

Atacantul Thomas Muller, în vârstă de 34 de ani, a fost sfătuit de fostul internaţional Lothar Matthaus să plece de la Bayern Munchen.

Muller are două goluri şi cinci pase de gol în 15 apariţii în acest sezon, însă în aceste partide a strâns doar 575 de minute.

Acum, Lothar Matthaus l-a încurajat pe internaţionalul cu 126 de selecţii să plece după 23 de ani de la Bayern.

Căpitanul Mathaus, câştigător al Cupei Mondiale - care a plecat de la Bayern la New York MetroStars în 2000 - l-a îndemnat pe Muller să facă o mutare similară.

El a afirmat pentru Sky Sport din Germania: "La Bayern Munchen nu va mai primi minutele pe care le avea acum doi ani. Dacă are încredere să joace de la început aşa cum a făcut-o acum doi ani, atunci trebuie să schimbe clubul. Trebuie să spui asta deschis. Situaţia lui Muller arată ca un declin treptat. În ceea ce priveşte viitorul lui Muller la Bayern, întrebarea este ce vrea Thomas. Este mulţumit să fie doar un jucător cu jumătate de normă sau chiar să nu joace deloc? Muller este înrădăcinat în Munchen, dar poate că îşi poate imagina o nouă experienţă de viaţă, de exemplu în America de Nord?".

Potrivit Bild, Manchester United va încerca să-l transfere pe Muller în 2024.

Managerul clubului englez, Erik ten Hag este un mare fan al experimentatului atacant şi, conform rapoartelor, l-a contactat iarna trecută cu privire la un posibil transfer.

Deşi atunci răspunsul a fost negativ, The Sun scrie acum că atacantul ar putea ajunge pe Old Trafford.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare