Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel nu crede că este "singura problemă" la Bayern Munchen. Ce planuri are până în vară

Thomas Tuchel nu crede că este "singura problemă" la Bayern Munchen. Ce planuri are până în vară
Comentarii

Antrenorul Thomas Tuchel nu crede că el este "singura problemă" la Bayern Munchen şi consideră că îşi poate permite să fie "mai nesăbuit" după ce s-a anunţat că va pleca la finalul sezonului.

Tuchel, în vârstă de 50 de ani, va pleca de la Bayern cu un an mai devreme decât era planificat, ca parte a unei "realinieri sportive" la club.

"Singurul lucru care contează acum este că există claritate", a declarat Tuchel, care a fost numit în martie 2023.

"Claritatea aduce libertate şi este bună pentru meciuri şi antrenamente. Libertate [şi] pentru antrenor în ceea ce priveşte modul de acţiune. Nu trebuie să te gândeşti la consecinţele pe termen lung ale alegerilor tale. Poţi fi un pic mai nesăbuit", a spus el.

Germanul, care a câştigat Liga Campionilor cu Chelsea în 2021 în rolul său anterior, a condus Bayern la titlul de campioană în Bundesliga în sezonul trecut.

Dar, în acest sezon, cu 12 meciuri rămase de disputat,  Bayern este la opt puncte de liderul Bayer Leverkusen.

Plecarea lui Tuchel a fost confirmată miercuri, după ce Bayern a suferit a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile, scor 2-3 cu VfL Bochum.

"Nu contează dacă înţeleg decizia clubului sau dacă sunt mulţumit de ea", a declarat Tuchel, a cărui echipă joacă sâmbătă cu RB Leipzig.

"Nu cred că eu sunt singura problemă, dar îmi asum responsabilitatea. Nu sunt mulţumit de modul în care jucăm şi sunt nemulţumit de ceva timp. Acum avem o nouă situaţie. Situaţia a fost rezolvată şi comunicată, dar nu cred că eu sunt singura problemă", a spus el.

Afla mai multe despre: thomas ţuchelbayern munchencontract 

viewscnt
Articole similare