Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Timişoara Saracens şi-a aflat adversarele din turneul Continental Shield 2017-2018

Timişoara Saracens şi-a aflat adversarele din turneul Continental Shield 2017-2018

Rugby

Comentarii

Campioana României la rugby, Timişoara Saracens, va întâlni adversari din Italia, Georgia şi Portugalia în ediţia 2017-2018 a competiţiei europene Continental Shield, informează site-ul bănăţenilor.

Timişoara Saracens a fost repartizată în grupa A a competiţiei, alături de Femmi-CZ Rugby Rovigo Delta (Italia), Viadana Rugby (Italia) şi Heidelberger RuderKlub (Germania) dar, conform regulamentului, va juca cu echipele repartizate în grupa B — Calvisano Rugby (Italia), RC Batumi (Georgia), CDUL Rugby (Portugalia) şi Petrarca Rugby (Italia).

''Scopul competiţiei europene 'Continental Shield' este extinderea expunerii pe care o au cluburile de rugby din întreaga Europă, precum şi acela de a oferi, atât cluburilor europene cu tradiţie, cât şi celor în ascensiune, oportunitatea de a-şi asigura două locuri în Challenge Cup, sezon 2017/18. În acest sezon, în 'Continental Shield' se vor înfrunta echipe calificate din campionatele interne ale ţărilor afiliate forului Rugby Europe, respectiv Georgia, Portugalia, Germania şi România, la care se alătură reprezentative din campionatul italian Eccellenza'', menţionează site-ul timişorenilor.

Conform sursei, cele opt echipe participante au fost împărţite în două grupe, iar fiecare echipă din Grupa A va juca un singur meci împotriva fiecărei echipe din Grupa B. Clasamentul grupei va fi realizat în baza punctajului obţinut de fiecare echipă la finalul celor 4 partide disputate.

viewscnt
Articole similare