Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titlul cu numărul 5 se vede tot mai aproape. Oltenii au rupt un prim blestem la Botoşani: „Este pentru prima oară când trăiesc momentul ăsta”

Titlul cu numărul 5 se vede tot mai aproape. Oltenii au rupt un prim blestem la Botoşani: „Este pentru prima oară când trăiesc momentul ăsta”
Comentarii

29 de ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de Universitatea Craiova. Oltenii au patru campionate în palmares, dar în acest sezon sunt foarte aproape să îl captureze pe al cincilea. Norocul pare a fi în sfârşit de partea alb-albaştrilor, lucru dovedit şi la Botoşani.

Victoria de pe terenul lui FC Botoşani, scor 2-0, va rămâne mereu una specială pentru U Craiova. Fotbaliştii lui Cristiano Bergodi nu doar că s-au distanţat la patru puncte de CFR Cluj în fruntea clasamentului, dar au obţinut şi prima lor victorie din istorie în Moldova.

Înaintea succesului din această etapă, U Craiova avea şapte înfângeri şi doar un rezultat de egalitate la Botoşani.

„Victoriile aduc victorii, ne bucurăm foarte mult. Sperăm să o ţinem tot aşa, mai avem două jocuri şi sperăm să scoatem 6 puncte.

(Viaţă grea la Botoşani?)
De şase ani de zile avem viaţă grea, ne bucuăm că am spart gheaţa şi am adus o victorie importantă când era nevoie de ea.

(Cum vezi lupta la titlu având în vedere toate aceste probleme cu COVID-19?)
Pe mine nu mă interesează, mă bucur că am jucat noi. Sper să jucăm şi cu Astra, şi cu CFR şi să se termine odată campionatul ăsta.

Normal că presiunea există, dar este foarte frumoasă. Nu am mai trăit aşa ceva niciodată, este prima oară când trăiesc momentul ăsta şi mă bucur foarte mult. Sper ca de acum an de an să joc cu presiunea asta. Se vede că suntem un grup unit şi ne bucurăm foarte mult de acest moment.

(Titlul?)
Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Vreau să mă gândesc doar la Astra, să mai scoatem trei puncte şi vedem după”
, a declarat Alexandru Mateiu după FC Botoşani - U Craiova, scor 0-2.

Afla mai multe despre: craiovabotosanimateiu 

viewscnt
Articole similare