Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Titlul cu Rapid sau calificarea la EURO 2024?” Răspunsul sincer oferit de Horaţiu Moldovan

„Titlul cu Rapid sau calificarea la EURO 2024?” Răspunsul sincer oferit de Horaţiu Moldovan

Fotbal intern

Comentarii

Horaţiu Moldovan, goalkeeper-ul echipei naţionalei şi al Rapidului, a vorbit despre obiectivele sale din acest sezon.

„Titlul cu Rapid sau calificarea la EURO 2024?” Răspunsul sincer oferit de Horaţiu Moldovan

Convocat din nou la echipa naţională pentru „dubla” cu Israel şi Kosovo, Horaţiu Moldovan a vorbit despre şansele României la calificare, dar şi despre obiectivele sale personale.

„(n.r. Titlul cu Rapid sau calificarea la EURO 2024?) Trebuie să le luăm pas cu pas. Prima dată să ne calificăm la Euro 2024, şi după, chiar mi-aş dori să câştig şi titlu cu Rapid. E un vis de-al meu", a declarat Horaţiu Moldovan, într-un interviu acordat pentru FRF TV.

Cât despre şansele de calificare, portarul Rapidului este convins că România se poate califica la EURO 2024. Moldovan crede că forţa grupului este principala „armă” a actualei naţionale.

„Cred că avem o şansă foarte mare să ne calificăm, avem două meciuri acasă. Vom avea, cu siguranţă, stadionul plin, suporterii ne vor susţine.

De doi ani, de când sunt eu la naţională, n-am simţit grupul atât de unit ca acum. Meciul cu Elveţia a arătat cât de mult ne dorim calificarea şi că nu vom renunţa până la final!

Mă bucur că am reuşit să ajut echipa la meciurile din iunie, dar nu doar eu. Am demonstrat că suntem un grup unit şi că nu renunţăm niciodată, chiar dacă Elveţia ne-a condus cu 2-0 şi a avut multe ocazii.

Aveam încredere că putem egala, deşi simţeam că Elveţia este o echipă foarte, foarte bună. M-am bucurat. Au fost roadele muncii noastre. Cred că va fi foarte greu să mai plece vreo echipă neînvinsă din Elveţia”, a mai spus Horaţiu Moldovan.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanechipa nationalarapid 

viewscnt
Articole similare