Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Toată lumea ştie că e visul meu!". Un antrenor de top din Europa a anunţat că vrea s-o antreneze pe Barcelona!

"Toată lumea ştie că e visul meu!". Un antrenor de top din Europa a anunţat că vrea s-o antreneze pe Barcelona!

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani), selecţionerul naţionalei Olandei, a vorbit despre visul său de a antrena Barcelona într-o bună zi. Fostul fundaş al catalanilor, care a câştigat Liga Campionilor cu formaţia catalană în 1992, şi-ar dori să ajungă să ocupe scaunul de principal al echipei de pe Camp Nou până să se lase de antrenorat.

Koeman a fost dorit de FC Barcelona în momentul când catalanii l-au demis pe Ernesto Valverde şi au decis că e momentul său aducă alt antrenor. S-au oprit, însă, la varianta Quique Setien, după ce reprezentanţii federaţiei din Olanda nu i-au permis lui Koeman să meargă să o antreneze pe Barcelona. Selecţionerul are o clauză care-l ţine legat de reprezentantiva batavă.

"Toată lumea ştie că e visul meu să o antrenez pe Barcelona într-o bună zi. Sper să mai am o şansă în viitorul apropiat şi sunt încrezător că o voi avea. Dar va depinde de cariera mea, pentru că ai nevoie să ai o experienţă mare pentru a antrena Barcelona", a declarat eroul de pe Wembley, la o emisiune de la Radio Catalunya, citat de Mundo Deportivo. "Barcelona m-a sunat anul acesta, am mai spus-o, dar a trebuit să-mi ţin cuvântul faţă de naţionala Olandei, gândindu-mă că urmează Euro 2020, înainte ca pandemia să dea totul peste cap!", a mai spus Ronald Koeman. Fundaşul a marcat golul victoriei Barcelonei în finala Ligii Campionilor din '92, 1-0 cu Sampdoria.

Koeman, aproape de tragedie: a făcut infarct în mai!

În urmă cu mai bine de o lună, Ronaldo Koeman a suferit un infarct şi a fost nevoit să fie operat pentru a-şi reveni. Din fericire, olandezul şi-a revenit şi îşi poate relua activitatea normală. "Luna trecută am avut acea sperietură şi, mulţumită soţiei mele Bartina, care a reacţionat rapid, mă simt foarte bine şi fericit să fiu din nou bine!", a mai spus Ronaldo Koeman pentru sursa citate.

Ronald Koeman este antrenorul naţionale Olandei de peste doi ani şi a calificat echipa la Campionatul European.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelona 

viewscnt
Articole similare