Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Toată lumea ştie că nu a fost un rezulat bun”. Fostul selecţioner Victor Piţurcă a remarcat un singur ”tricolor” în Suedia

”Toată lumea ştie că nu a fost un rezulat bun”. Fostul selecţioner Victor Piţurcă a remarcat un singur ”tricolor” în Suedia

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut partida de debut din preliminariile Euro 2020 cu Suedia, scor 1-2. Victor Piţurcă, fostul selecţioner al primei reprezentative în trei mandate a vorbit şi el despre acest joc.

Ioan Andone a sărbătorit împlinirea a 40 de ani de când a debutat la seniori cu un meci cu totul şi cu totul special, în care a adus faţă în faţă nume grele ale fotbalului românesc.

Dinamo şi Steaua au remizat, scor 3-3, într-o partidă în care Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă au fost antrenorii celor două echipe.

Fostul selecţioner al României în 1999, 2004-2009 şi 2011-2014, Piţurcă crede că echipa naţională putea obţine mai mult din duelul cu Suedia: ”Toată lumea ştie că nu a fost un rezultat bun. Era un meci foarte important, fiindcă întâlnim echipa cu care ne batem pentru locul 2. Am luat golurile nepermis de uşor şi ne-a costat această partidă. Eu cred că puteam obţine mult mai mult, fiindcă nici Suedia n-a fost la nivelul fizic care ne aşteptam” a explicat Piţurcă.

Un singur jucător român l-a impresionat pe fostul selecţioner: ”Eu cred că Răzvan Marin a fost unul dintre jucătorii foarte buni ai noştri. A alergat foarte mult, a ajuns de foarte multe ori în careul advers, păcat că acea execuţie nu a fost una mai reuşită” a mai adăugat selecţionerul cu 54 de victorii pe banca tricolorilor. ”Când lotul nostru are absenţe notabile, cum au fost, sigur că şi jocul trebuie să sufere, însă asta e, la echipa naţională pot fi jucători absenţi, trebuie să fii pregătit. (Suedia o echipă mai bună) Valoric, da. S-a văzut că atunci când a apăsat pe acceleraţie, am avut probleme” a mai completat Victor Piţurcă. 

Afla mai multe despre: victor piţurcăechipa naţională 

viewscnt
Articole similare