Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Toată România a văzut că nu a fost nici penalty, nici roşu”. Isma Lopez, în pragul disperării, după decizia controversată a lui Radu Petrescu

„Toată România a văzut că nu a fost nici penalty, nici roşu”. Isma Lopez, în pragul disperării, după decizia controversată a lui Radu Petrescu
Comentarii

Fotbalistul dinamovist Ismael Lopez Blanco a declarat, după derbyul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, că eliminarea sa şi acordarea penaltyului din care a marcat Tănase în minutul 76 nu au fost corecte şi că arbitrul a hotărât cine trebuie să câştige.

„Toată România a văzut că nu a fost nici penalty, nici roşu. Acest meci s-a decis din cauza acelei faze. Până nu o să respecte sigla lui Dinamo, nu putem să facem nimic.

I-am spus arbitrului în timpul meciului că o să vadă la televizor că nu a fost penalty. Începând de acum se poate vorbi despre meci, dar totul s-a rezumat la acea fază. M-a eliminat şi nu mi-a spus nimic.

El ştie că nu este penalty, el a fost arbitrul cel mai aproape de fază dar i-a indicat altcineva.  A fost un derby, mai buni am fost noi dar singurele oportunităţi pe care le-au avut ei le-am făcut noi cadou.

(Ce s-a întâmplat la finalul partidei?)
Nu ştiu, eram la duşuri, nu am văzut nimic. Mi s-a părut că a fost un meci frumos până în momentul în care arbitrul a decis cine trebuie să câştige”, a declarat Isma Lopez, după FCSB - Dinamo, scor 3-2.

FCSB a învins-o pe Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, arbitrat de Radu Petrescu. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalty) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalty) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: isma lopezfcsbdinamopenalty 

viewscnt
Articole similare