Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOATE CALCULELE I Situaţia lui Dinamo se complică! Cum mai pot ajunge "câinii" în play-off după golul din minutul 93

TOATE CALCULELE I Situaţia lui Dinamo se complică! Cum mai pot ajunge "câinii" în play-off după golul din minutul 93

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a remizat cu FCSB, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-2, în derbyul etapei a XXV-a a Ligii I, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0. Au marcat Pesic '20 şi Torje '57 pentru Dinamo, respectiv Man '84 şi Teixeira '90+3 pentru FCSB.

Golul lui Teixeira complică însă situaţia lui Dinamo. În acest moment, cea mai sigură variantă pentru trupa lui Miriuţă e o victorie la Giurgiu, cu Astra, în ultima etapă, caz în care roş-albii vor fi în play-off.

Dacă Viitorul nu pierde în această seară cu Botoşani, atunci Dinamo poate fi out din play-off chiar şi cu un rezultat de egalitate pe care l-ar scoate la Giurgiu, împotriva Astrei!

Există şi o variantă extrem de fantezistă în care Dinamo s-ar putea califica şi dacă va fi învinsă la Giurgiu. Ar avea nevoie ca Viitorul să câştige ambele meciuri pe care le mai are de disputat, cu Botoşani şi Iaşi

Dacă azi Botoşani nu va câştiga cu Viitorul, atunci Astra e matematic în play-off, caz în care Dinamo ar putea beneficia de un meci teoretic mai uşor la Giurgiu

 

Afla mai multe despre: dinamoplayoffcalculeanaliza 

viewscnt
Articole similare