Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toate rezumatele zilei din Bundesliga! Leipzig îşi continuă forma excelentă, în timp ce Bayer profită de paşii greşiţi ai lui Eintracht

Toate rezumatele zilei din Bundesliga! Leipzig îşi continuă forma excelentă, în timp ce Bayer profită de paşii greşiţi ai lui Eintracht

Bundesliga

Comentarii

Aici vezi toate rezumatele zilei din Bundesliga

Der Klasicker, Bayern - Borussia, a fost duelul lui Lewandowski cu Haaland. Startul meciului i-a aparţinut fenomenului norvegian de la Dortmund. A făcut dubla în primele zece minute şi a ajuns la 45 de goluri în 46 de meciuri pentru Borussia. Replica lui Lewandowski a venit până la pauză. Polonezul a redus din diferenţă la jumătatea reprizei şi tot el a restabilit egalitatea, din penalti. Borussia a avut  ghinion în startul părţii a doua. L-a pierdut pe Haaland şi, odată cu el, şi suflul ofensiv. Bavarezii s-au aruncat în atac şi au fost răsplătiţi în final. Leon Goretzka a marcat în minutul 89 şi doar un minut mai târziu, Lewandowski a punctat şi el şi a făcut hattrickul. Bayern s-a impus cu 4 la 2 şi şi-a păstrat avansul de două puncte în fruntea clasamentului.

Leipzig şi-a confirmat forma excelentă şi în deplasarea de la Freiburg, unde Nkunku a deschis scorul în finalul primei reprize. După pauză, francezul  a ieşit din nou la rampă şi i-a pus mingea pe tavă lui Sorloth pentru golul desprinderii. În final, Forsberg a marcat şi el, iar Freiburg - Leipzig s-a terminat 0 la 3.

Wolfsburg riscă să piardă contactul cu primele două locuri, după ce a pierdut în deplasare cu Hoffenheim. Lupii s-au trezit conduşi după reuşita lui Baumartner, însă au restabilit egalitatea până la jumătatea primei părţi prin Weghorst. Chiar înainte de intrarea la cabine. Hoffenheim a dat lovitura decisivă. Kramaric a marcat pent a 14-a oară în acest sezon şi a stabilit scorul final, 2 la 1.

Frankfurt a călcat şi ea greşit în această rundă, în meciul de pe teren propriu cu Stuttgart. Şvabii au deschis scorul prin Kaladzic la mijlocul reprizei a doua, dar au apucat să se bucure doar un minut. Kostic a punctat şi a salvat un punct pentru Eintracht.

De paşii greşiţi ai lui Wolfsburg şi ai lui Frankfurt a profitat Leverkusen. Schick a marcat singurul gol al meciului cu Gladbach şi le-a dus pe aspirine la trei puncte de locurile de Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: bundesligarezumate 

viewscnt
Articole similare