Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tocmai a recunoscut că-l lasă pe Neymar la Real Madrid? Preşedintele lui PSG s-a înfuriat şi a oferit o declaraţie interpretabilă

Tocmai a recunoscut că-l lasă pe Neymar la Real Madrid? Preşedintele lui PSG s-a înfuriat şi a oferit o declaraţie interpretabilă

PSG

Comentarii

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a avut un mesaj tranşant când a fost întrebat despre dorinţa lui Neymar de a pleca la Real Madrid. Omul de afaceri din Qatar susţine că nimeni nu este mai presus de club.

PSG a plătit o sumă record pentru transferul lui Neymar de la FC Barcelona, 222 de milioane de euro. Salariul jucătorului nu este nici el de neglijat, dar Neymar şi-a dat seama că a făcut o greşeală şi presa occidentală a scris în repetate rânduri că vrea să plece. La pândă stă Real Madrid, care l-a dorit încă de dinainte să semneze cu FC Barcelona.

Întrebat despre aceste probleme de la PSG, şeicul Nasser Al-Khelaifi a fost tranşant. Preşedintele lui PSG susţine că cine îşi pune interesul personal înaintea clubului poate pleca:

”Nimic şi nicio persoană nu este mai presus de club - asta este valabil şi pentru antrenor şi jucători. Clubul este primul şi mereu va fi primul. Dacă cineva nu acceptă asta şi nu este fericit, vor pleca. Oricine şi orice persoană trebuie să dea pentru PSG tot ce au mai bun. De când sunt sunt aici am câştigat 19 trofee. Este enorm. Dar încă suntem foarte criticaţi. Dar aceste lucruri se întâmplă la toate aceste cluburi. Dacă într-o zi v-aş spune că vom pleca de aici (n.r. de la PSG), care ar fi opinia voastră?”, a declarat Nasser Al-Khelaifi pentru L'Equipe.

Afla mai multe despre: nasser al-khelaifipsgneymarreal madrid 

viewscnt
Articole similare