Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, cu gândul la meciurile din play-off! A anunţat echipele care "vor pune probleme". Ce a spus despre remiza cu Universitatea Craiova

Toni Petrea, cu gândul la meciurile din play-off! A anunţat echipele care "vor pune probleme". Ce a spus despre remiza cu Universitatea Craiova

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, se gândeşte la duelurile tari din play-off, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 0-0.

Toni Petrea, după FCSB - U Craiova 0-0

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

"A fost o partidă disputată, aşa cum am anticipat. Ritmul jocului a fost bun, dar cred că s-a putut observa un plus de prospeţime la echipa adversă. Am depus un efort considerabil, au mai fost desincronizări, dar o pun pe seama lipsei de prospeţime. Vlad a apărat, am scos un punct, iar pe final chiar puteam câştiga. 

Schimbările au fost făcute după ce am văzut lipsa de prospeţime. De la jucătorii veniţi de la naţionale am văzut asta. Nu cred că Miron nu a făcut un meci bun. Meci de meci încearcă să-şi facă jocul cât mai bine. Nu sunt nemulţumit de el. 

Sunt meciuri în care nu reuşeşti să ajunge în preajma careului advers, din cauza adversarului, care s-a apărat bine, ne-au închis culoarele şi nu am găsit mereu soluţii de finalizare. Pe mine mă preocupă mai mult meciurile decât statistica. Ar fi frumos să încheiem sezonul regular pe primul loc, dar mai e un meci cu Sepsi. 

Va fi o luptă strânsă în play-off. Şi Sepsi, şi Botoşani, şi Clinceni, care se pare că se califică, vor pune probleme în play-off. Sunt loturi diferite la echipe, startegii diferite. Cert e că CFR şi Craiova sunt valoroase şi încercăm să ne ridicăm la nivelul competiţiei", a declarat Toni Petrea, la finalul remizei de la Giurgiu.  

Lider este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbu craiovauniversitatea craiovafcsb universitatea craiovatoni petreatoni petrea fcsb 

viewscnt
Articole similare