Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea primeşte şi veşti bune. Unul dintre accidentaţii de la FCSB şi-a revenit şi e gata să intre pe teren

Toni Petrea primeşte şi veşti bune. Unul dintre accidentaţii de la FCSB şi-a revenit şi e gata să intre pe teren

FCSB

Comentarii

Toni Petrea primeşte şi veşti bune. Jucătorii accidentaţi de la FCSB încep să-şi revină. După Iulian Cristea, a venit rândul lui Andrei Vlad (21 de an) să poată fi folosit din nou de antrenorul roş-albaştrilor.

Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB în acest sezon va fi din nou la dispoziţia lui Toni Petrea. Absent în meciul cu FC Botoşani, când locul său în poartă a fost luat de Cătălin Straton, Andrei Vlad s-a refăcut după accidentarea suferită înaintea partidei câştigate de FCSB cu 2-1, conform as.ro.

FCSB a fost lipsită de aportul lui Andrei Vlad în victoria obţinută in-extremis contra lui FC Botoşani (2-1, în prima etapă a play-off-ului), dar Cătălin Straton a făcut ca lipsa sa să nu fie resimţită.

Andrei Vlad a apărat în 31 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care în 18 dintre ele a reuşit să păstreze poarta intactă.

Vlad va putea fi folosit de Petrea în meciul Academica Clinceni - FCSB, care se joacă joi, de la ora 20:15, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare