Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea: ”Vorbesc cu domnul Becali după fiecare joc!” Un jucător important a revenit şi este apt de joc

Toni Petrea: ”Vorbesc cu domnul Becali după fiecare joc!” Un jucător important a revenit şi este apt de joc

FCSB

Comentarii

Toni Petrea spune că, după fiecare meci, are conversaţii cu Gigi Becali în care vorbesc despre joc şi despre echipă. Antrenorul FCSB-ului a oferit câteva detalii şi despre starea fizică a lui Keşeru şi Florinel Coman.

Toni Petrea îi respectă dorinţa lui Gigi Becali şi spune că are conversaţii cu acesta după fiecare meci jucat de FCSB

”Vorbesc cu domnul Becali după fiecare joc şi părea că este mulţumit, acum rămâne de văzut cum va fi exprimarea echipei, jocul şi exprimarea să fie pe măsură aşteptărilor tuturor”, a declarat Toni Petrea.

Toni Petrea, despre Keşeru şi Florinel Coman

FCSB va juca în această etapă cu UTA Arad şi Toni Petrea susţine că pe teren ar putea reveni şi Claudiu Keşeru, care a acuzat unele probleme medicale înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

”Claudiu Keşeru, aşa cum am spus, a resimţit nişte probleme fizice înainte de meciul de la Craiova şi am discutat şi cu el, şi am căzut de acord că e mai bine să nu forţăm.

Între timp şi-a făcut programul de recuperare şi momentan, este apt de joc, vom vedea dacă va intra mâine din primul minut sau pe parcurs”, a mai spus Petrea.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit şi despre situaţia lui Florinel Coman, cel care este în revenire după o lungă perioadă în care a absentat din cauza unei accidentări:

”Ar fi un câştig pentru noi revenirea lui Florinel, momentan nu ştim dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine sau pentru meciul următor, ne mai gândim, vedem.

A făcut investigaţie suplimentară săptămâna acesta, se pare că lucruile sunt ok, dar să vedem nivelul la care este şi trebuie discutat şi cu el. Pentru noi ar fi un avantaj, orice jucător valoros din lot avem nevoie de el”, a spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare