Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 10 antrenori liberi de contract la această oră. Nume uriaşe pe listă! Ce echipe îi doresc şi unde ar putea ajunge

Top 10 antrenori liberi de contract la această oră. Nume uriaşe pe listă! Ce echipe îi doresc şi unde ar putea ajungegalerie foto
Comentarii

Cluburile din Europa stau cu ochii pe antrenorii liberi de contract, disponibili în această perioadă. În acest moment, figurează şi câteva nume foarte grele pe această listă.

Ernesto Valverde este liber de contract după despărţirea de FC Barcelona. Numele său a fost vehiculat la Betis, care în cele din urmă l-a ales pe Manuel Pellegrini. Athletic Bilbao pare o posibilă destinaţie pentru fostul tehnician al Barcelonei.

Mauricio Pochettino este unul dintre cele mai importante nume de pe lista antrenorilor liberi de contract. Numele său a fost vehiculat la Real Madrid şi FC Barcelona, iar recent, presa franceză a scris despre interesul masiv pe care îl are PSG pentru el. De asemenea, Pochettino este considerat o variantă pentru Manchester City dacă pleacă Guardiola, dar şi pentru Manchester United, dacă ”diavolii” renunţă la Solskjaer.

Quique Setien a fost demis de Barcelona în august, iar de atunci a mărturisit că vrea să rămână o perioadă departe de fotbal. Totuşi, numele său este vehiculat deja la câteva echipe bune din Europa. Mai exact, Fulham l-ar avea pe lista sa dacă se desparte de Bilic, iar Valencia ar fi fost şi ea interesată de serviciile sale.

Max Allegri, poate cel mai greu nume de pe lista antrenorilor liberi de contract, poate ajunge la PSG sau la Manchester United. Ba chiar s-a vehiculat o posibilă revenire la Juventus. Momentan, italianul de 53 de ani stă departe de fotbal, dar pare o chestiune de timp până când va reveni pe banca unei formaţii importante.

Maurizio Sarri a fost demis de Juventus în august, la fel ca Setien. Momentan, informaţiile despre viitorul său nu îl anunţă în discuţii cu vreo altă echipă. Au fost la un moment dat, luna trecută, zvonuri că ar putea ajunge în Anglia, la Newcastle. Dar nimic concret.

Marcelino Garcia Toral este unul dintre cei mai intresanţi tehnicieni spanioli ai momentului. Liber de contract din septembrie, după despărţirea de Valencia, Marcelino ar fi fost dorit inclusiv de AC Milan. Momentan, se bucură şi el de o bine meritată vacanţă, dar probabil că va reveni în fotbalul mare.

Leonardo Jardim s-a despărţit de AS Monaco în decembrie. Portughezul în vârstă de 46 de ani a fost înlocuit de Niko Kovac, iar numele său a fost vehiculat în Portugalia, la echipele mari. Nimic concret, pentru că Jardim pare acum un antrenor foarte scump. Conform englezilor, şi el ar fi pe lista lui Fulham.

Luciano Spalletti a plecat de la Inter în mai 2019 şi i-a lăsat locul lui Antonio Conte. Italianul de 61 de ani ar urma să revină în fotbalul mare, cel mai probabil tot în Italia. Fiorentina este una dintre echipele interesate de serviciile sale.

Marco Silva, fostul antrenor de la Everton, Watford sau Hull City ar vrea să rămână în fotbalul britanic. Ar fi refuzat deja o ofertă foarte tentantă, dar exotică şi ar putea ajunge în Championship, la Swansea. Momentan, pare doar un zvon, pentru că Marco Silva ţinteşte mult mai sus.

Vincenzo Montella este cel mai recent nume vehiculat pentru a prelua Genoa. Tehnicianul de 46 de ani a fost ultima dată la Fiorentina şi ar putea reveni şi el în Serie A, în viitorul apropiat.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ernesto valverdemauricio pochettinoquique setienantrenorimax allegri,  

viewscnt
Articole similare