Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 3 pariuri 25.02.2018. Cele mai profitabile partide

Top 3 pariuri 25.02.2018. Cele mai profitabile partide

Pariuri sportive

Comentarii

Top 3 pariuri 25.02.2018. Deşi avem parte de câteva derby-uri, profitul poate fi scos din meciuri mai puţin interesante, însă cu valoare pentru pariori.

Campionatele în care se înscrie mult sunt printre cele mai profitabile pentru pariori, pentru că eventualele surprize pot fi evitate dacă se joacă pe goluri.

Top 3 pariuri 25.02.2018

1. Crystal Palace - Tottenham Peste 2,5 goluri @ 1.70

Până la meciul United - Chelsea, pariorii pot deja strânge profit din Crystal Palace - Tottenham. Oaspeţii vin după un egal în Champions League cu Juventus şi unul în FA Cup cu Rochdale, ambele terminate 2-2, iar acum vor să obţină o victorie cu orice preţ. Crystal Palace va ieşi de asemenea în atac pentru a înscrie şi pentru a se îndepărta de zona retroradării, aşa că ne aşteptăm să avem o partidă foarte spectaculoasă.

2. Juventus - CFR Cluj 2 @ 1.30

Liderul din Liga 1 Betano are un meci mai mult decât uşor în ultima etapă, împotriva ultimei clasate, Juventus Bucureşti. Clujenii speră la un pas greşit din partea celor de la FCSB, pentru a pune o distanţă şi mai mare între cele două înainte de play-off. Având în vedere că oltenii s-au încurcat şi au făcut doar egal cu Poli Timişoara, scor 1-1, clar acum elevii lui Dan Petrescu vor forţa să ia toate cele trei puncte din acest duel.

Top 3 pariuri 25.02.2018

3. Juventus - Atalanta 1 @ 1.40

Torinezii vor juca împotriva celor de la Atalanta de două ori în următoarele zile, o dată în campionat şi o dată în semifinalele Cupei Italiei, manşa secundă. Cele două echipe se cunosc foarte bine, iar acum Juventus nu are voie să facă niciun pas greşi în lupta cu Napoli pentru titlu. Fiind şi pe teren propriu, sundem de părere că victoria nu are cum să le scape din mână torinezilor. 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbaltop pariuri,  

viewscnt
Articole similare