Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 5 cei mai valoroşi tineri jucători de la Copa America! Joacă deja la cluburi importante din Europa şi sunt starurile "de mâine"

TOP 5 cei mai valoroşi tineri jucători de la Copa America! Joacă deja la cluburi importante din Europa şi sunt starurile "de mâine"
Comentarii

Copa America este competiţia unde strălucesc cele mai mari staruri ale fotbalului, dar cu această ocazie sunt asteptati să-şi confirme talentul tinerii cu potenţial şi să devină şi ei la randul lor certitudini.

Vă propunem o lista cu cinci jucatori cu potential care merită urmariţi la turneul final din Brazilia şi care pot deveni urmatoarele staruri ale fotbalului în următori anii.

Rodrigo Bentancur (Uruguay/Juventus, 21 ani)

Unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători de pe continent. Unul dintre protagoniştii sezonului dezamagitor din punctul de vedere al torinezilor, care s-a încheiat doar cu castigarea titlului de către echipa pregătită de Max Allegri şi promite sa fie un jucător important şi pentru naţionala Braziliei, care va avea de înfruntat Chile, Ecuador si Japonia în Grupa C a turneului final.

Richarlison (Brazilia/Everton, 22 ani)

Jucătorul transferat în vara anului 2018 la Everton de la Watford, este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei pregătite de Marco Silva  pentru care a marcat deja 13 de goluri in 35 de apariţii. Cu toate acestea, este de urmărit dacă va reuşi sa aiba un impact semnificativ şi la Copa America.

David Neres (Brazilia/Ajax, 22 ani)

Unul dintre actorii principali al sezonului excelent facut de Ajax, care s-a încheiat cu castigarea titlului de către echipa pregătită de Erik ten Hag. Echipa  olandeza a ajuns pana in semi-finalele Champions League care a trecut de echipe precum Real Madrid si Juventus si care a pierdut calificare in ultima secunda a prelungirilor in fata celor de la Spurs.

Juan Foyth (Argentina/ Tottenham, 21 ani)

Fundaşul central a impresionat in putinele minute pe care Pochettino i le-a oferit in tricoul lui Spurs, echipa care a ajuns pana in finala Ligii Campionilor.  

Argentinianul s-a descurcat adesea admirabil, alutari de jucatori cu experienta precum Toby Alderweireld şi Jan Vertonghen, dar lipsa de experienţă a lui Foyth şi adaptarea la rigorile Premier League l-au facut pe Pochettino sa-i ofere minute doar in meciurile fara o miza importanta.

Maximiliano Gomez (Uruguay/ Celta Vigo, 22 ani)

Gómez a reuşit să inscrie 13 goluri in campionatul LaLiga din 2017/18, un procentaj  impresionant pentru un jucător care se află abia la al doilea său sezon din Europa, după ce s-a transferat de la Defensor Sporting la Celta Vigo vara trecuta pentru 4,3 milioane de euro. Putini alti jucători din La Liga la vârsta de 21 de ani nu are atât de multe goluri ca şi el.

Aşa arată topul celor mai bine cotaţi 5 tineri jucători de la turneul final.

1.Richarlison (Everton/Brazilia) 50 de milioane de euro
2. David Neres (Ajax/Brazilia) 45 de milioane de euro
3. Maximiliano Gómez (Celta Vigo/Uruguay) 40 de milioane de euro
4. Rodrigo Bentancur (Juventus/Uruguay) 35 de milioane de euro
5. Juan Foyth (Tottenham Hotspur/Argentina) 15 de milioane de euro

articol scris de Sebastian Vasile

Afla mai multe despre: maximiliano gomezcopa americatop jucatori 

viewscnt
Articole similare