Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 5 cele mai tari cote de încercat astăzi la pariuri. Ai pronosticuri bune pe goluri

TOP 5 cele mai tari cote de încercat astăzi la pariuri. Ai pronosticuri bune pe goluri

Pariuri sportive

Comentarii

Cote pariuri 17.02.2018. Am ales pentru astăzi cinci cote de top din Serie A, Bundesliga, La Liga, Liga 1 Betano şi Ligue 1 care ne pot aduce un profit bun.

Sepsi – Chiajna peste 0,5 goluri PR @ 1,62

Cote pariuri 17.02.2018. De la ora 14:00 în Liga 1 Betano se joacă Sepsi – Concordia Chiajna. Sepsi are pe teren propriu două victorii cosecutive dar acum dispută acest joc pe terenul celor de la Voluntari. Echipa din Sfântu Gheorghe se aflâ pe locul 12 în campionat şi în jocurile considerate acasă a reuşit patru victorii şi două egaluri în 12 partide. Sepsi a marcat doar 14 goluri în cele 24 de etape scurse până acum, însă problema cea mare este că a primit 41 de goluri în aceste jocuri. Totuşi de la venirea lui Eugen Neagoe lucrurile par să se aşeze de la meci la meci. De partea cealaltă, Chiajna vine după meciul “nebun” cu Dinamo (3-4), dar şi după o serie de trei înfrângeri şi un egal în ultimele patru jocuri. Concordia are cinci victorii şi un egal în 12 jocuri disputate în deplasare . Pont – Peste 0,5 goluri PR la o cotă de 1,62.

Las Palmas – FC Sevilla  Sevilla peste 1,5 goluri  @ 1,80

Cote pariuri 17.02.2018. La Liga ne propune de la ora 14:00 Las Palmas – FC Sevilla. Las Palmas pe teren propriu este o echipă într-o formă de moment bună, în ultimele şase jocuri reuşind două victorii şi două egaluri. Media de goluri marcate în jocurile cu Las Palmas gazdă este de 3 per meci. Sevilla în deplasare are un sezon foarte slab: a reuşit doar patru victorii în 12 jocuri, restul de opt fiind înfrângeri. Echipa oaspete are o medie de 2,2 goluri primite în fiecare partidă din deplasare. Pont – Sevilla înscrie peste 1,5 goluri în meci, avînd o cotă de 1,80.

Genoa – Inter  GG  @ 2,00

Cote pariuri 17.02.2018. Pontul numărul trei selectat vine din Serie A, la meciul dintre Genoa şi Inter. Grifonul genovez are două victorii consecutive, dar ambele în deplasare. Pe teren propriu are doar două victorii şi două egaluri în 11 jocuri şi o medie de 1,6 goluri primite. Inter are o serie de şase partide fără înfrângere dar cinci sunt rezultate de egalitate. Interul este pe locul trei cu 48 de puncte şi trage cu dinţii de acest loc pentru a ajunge la finele sezonului în grupele UCL. Nerazzuri în deplasare au cinci victorii şi cinci egaluri în 11 jocuri, primind doar opt goluri. Pont -  GG la o cotă de 2,00.

Koln – Hannover GG  @ 1,62

Cote pariuri 17.02.2018. Bundesliga ne propune de la ora 16:30 partida Koln – Hannover. Ţapii sunt pe ultimul loc în clasament cu 13 pucte şi vin după două înfrângeri consecutive, dar cu Dortmund şi Frankfurt. În alte trei jocuri din acest an, cu adversari de aceeaşi valoare, au reuşit două victorii şi un egal. Hannover este pe locul nouă în clasament, a acumulat 31 de puncte şi e aproape de locurile ce duc în Europa sezonul viitor. În ultimele cinci jocuri Hannover are două egaluri, două victorii şi doar o înfrângere. Hannover a marcat de fiecare dată în ultimele patru jocuri din deplasare. Pont – GG la o cotă de 1,62.

Troyes –Metz  GG  @ 1,80

Cote pariuri 17.02.2018. De la ora 21:00 Ligue 1 ne propune Troyes –Metz. Echipa gazdă este pe locul 19 cu 24 de puncte şi luptă din greu pentru a se salva de la retrogradare. Troyes în jocurile de acasă are cinci victorii şi două egaluri, în 12 jocuri disputate. Echipa gazdă vine după trei înfrângeri consecutive, toate în deplasare, iar pe teren propriu are două victorii consecutive. Metz are infirmeria plină, fiind indisponibili cel puţin 11 jucători. Echipa a reuşit în ultimele şase deplasări să înscrie de fiecare dată cel puţin un gol per meci. Metz, fiind pe ultimul loc cu 18 puncte, are poate una din ultimele şanse în a încerca să se apropie de adversara sa.  Pont – GG la o cotă de 1,80.

Afla mai multe despre: sepsiliga 1chiajnasevillainterkolnponturi pariuritop cotepariuri sportive 

viewscnt
Articole similare