Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi granzii din Premier League îl vor! Luptă la baionetă pentru semnătura unui mijlocaş de naţională

Toţi granzii din Premier League îl vor! Luptă la baionetă pentru semnătura unui mijlocaş de naţională

Premier League

Comentarii

Potrivit presei britanice, Manchester United, Manchester City, Liverpool şi Chelsea sunt interesate de acelaşi fotbalist. Este vorba despre Declan Rice (22 de ani) de la West Ham United.

Mijlocaşul râvnit de cluburile mari din Premir League este Declan Rice, fotbalistul de 22 de ani al formaţiei West Ham United.

21 de meciuri a evoluat Rice în actuala stagiune, fiind unul dintre cei mai bine cotaţi mijlocaşi defensivi din Anglia. Fotbalistul este evaluat de clubul londonez la peste 65 de milioane de euro, o sumă de bani pe care giganţii din Premier League sunt din ce în ce mai decişi să o plătească.

Deşi are origini irlandeze, Rice a debutat în naţionala Angliei în 2019 şi a strâns până acum 13 selecţii şi un gol. La cei 22 de ani ai săi, are deja 130 de meciuri în Premier League.

Fotbalistul a mai fost pe lista celor de la Chelsea, dar potrivit presei britanice, londonezii au cele mai mici şanse să-l cumpere de la West Ham, din cauza rivalităţii dintre cele două echipe. United, City şi Liverpool ar putea profita de această situaţie şi dacă vor îndeplini cerinţele financiare ale ”ciocănarilor” pot transfera unul dintre cei mai râvniţi mijlocaşi defensivi din lume

Afla mai multe despre: declan ricewest ham unitedmancheste citymanchester unitedliverpoolchelsea 

viewscnt
Articole similare