Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi le-au admirat, dar nimeni nu le ştie drama! Dezvăluiri şocante despre majoretele din Coreea de Nord: "Sunt sclavele sexuale ale oamenilor de la Phenian!" | FOTO

Toţi le-au admirat, dar nimeni nu le ştie drama! Dezvăluiri şocante despre majoretele din Coreea de Nord: "Sunt sclavele sexuale ale oamenilor de la Phenian!" | FOTOgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Dezvăluiri şocante făcute în presa internaţională despre majoretele din Coreea de Nord, care au atras atenţia tuturor în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la PeyongChang.

Competiţia din Coreea de Sud s-a încheiat duminică, iar pe parcursul JO sportivii de la Phenian au fost încurajaţi de 229 de majorete, care au impresionat în multe rânduri cu sincronizarea lor, reprezentând un punct de atracţie pentru mulţi.

Presa din Vest a dezvăluit pe parcursul JO procesul dur de selecţie la care au fost supuse tinerele înainte de a părăsi Coreea de Nord, iar Bloomberg prezintă acum noi afirmaţii şocante, venite din partea unei fost membre a orechestrei militare a Coreei de Nord, care a fugit în Coreea de Sud în 2008.

GALERIE FOTO - Vezi aici mai multe imagini cu majoretele din Coreea de Nord

Aceasta a dezvăluit că femeile selectate să facă parte din ansamblul de majorete devin de-a dreptul sclave sexuale ale regimului de la Phenian, fiind obligate să întreţină raporturi cu oamenii aflaţi în conducerea partidului şi apropiaţii acestora.

Lee So-yeon (42 de ani) spune că femeile sunt forţate să participe la orgiile politicienilor din vârful puterii de la Phenian.

"Echipa de majorete din Coreea de Nord a venit aici şi oferit dansuri şţi cântece, într-un spectacol inedit pentru cei ce-l privesc din afară. Totuşi, ele trebuie să meargă şi la petreceri şi să ofere servicii sexuale. Acest tip de suferinţă urmează după spectacole. Merg la evenimentele organizate de partidul comunist şi trebuie să se culce cu oameni acolo, chiar dacă nu îşi doresc asta. Astfel de încălcări ale drepturilor omuli au loc, iar femeile trebuie să facă ce li se spune cu trupurile lor", a declarat Lee So-yeon pentru Bloomberg.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: majoretecoreea de nordsclave sexuale,  

viewscnt
Articole similare