Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham - Wolfsberger 4-0. Spurs se califică en fanfare în turul următor! Renegatul Alli a făcut spectacol contra austriecilor VIDEO

Tottenham - Wolfsberger 4-0. Spurs se califică en fanfare în turul următor! Renegatul Alli a făcut spectacol contra austriecilor VIDEO

UEFA Europa League

Comentarii

Tottenham s-a calificat en fanfare în turul următor al competiţiei, după ce a câştigat şi manşa retur cu Wolfsberger AC.

Dele Alli a deschis scorul pentru Tottenham cu o super execuţie în minutul 11. Starul renegat de Mourinho a făcut spectacol în partida cu austriecii.

Mijlocaşul a pasat decisiv la următoarele două goluri ale englezilor, marcate de Carlos Vinicius în minutul 50, respectiv Gareth Bale în minutul 73.

Tabela a fost închisă de acelaşi Carlos Vinicius, care a fructificat pasa tânărului Dean Scarlett, aruncat în luptă de Mourinho în minutul 81, chiar în locul lui Dele Alli.

Spurs se califică după 4-0 şi 4-1 în faza următoare a competiţiei şi pare să fie una dintre echipele care pot aspira la câştigarea trofeului.

Min 83. Gol Vinicius (TOT)

Min 73. Gol Bale (TOT)

Min 50. Gol Vinicius (TOT)

Min 11. Gol Dele Alli (TOT)


 


Tottenham va avea o misiune uşoară, în această seară, de la 19:00, în faţa lui Wolfsberger. Englezii s-au impus în tur cu 4-1, iar austriecii caută un miracol pentru a se califica în optimi. 

Jose Mourinho nu se va putea baza pe Aurier şi Lo Celso, în timp ce din tabăra adversă va lipsi Peretz. Ambele echipe nu trec prin cea mai bună perioadă. În ultimele cinci meciuri, Tottenham a câştigat două partide şi a pierdut trei. De cealaltă parte, echipa din Austria a câştigat trei meciuri şi a pierdut două. 

Tottenham a avut emoţii pentru a-şi securiza primul loc în grupa J din Europa League. Englezii au terminat pe primul loc cu 13 puncte, fiind urmaţi de Antwerp, 12 puncte, LASK, 10 puncte, şi Ludogoreţ, zero puncte. 

Wolfsberger a terminat pe locul secund în grupa K, cu 10 puncte, la patru puncte în spatele lui Dinamo Zagreb. Pe locul al treilea s-a clasat Feyenoord, cu cinci puncte, iar CSKA Moscova a terminat pe ultimul loc, cu trei puncte. 

De ce Tottenham - Wolfsberger, în Europa League, se joacă miercuri şi nu joi

În ciuda faptului că meciurile din Europa League au loc joi, Tottenham - Wolfsberger se joacă miercuri. 

Mutarea a fost cauzată de meciul lui Arsenal, care joi urma să joace returul cu Benfica din 16-imile Europa League, în Londra, la câţiva kilometri de clubul rival. Conform reglementărilor UEFA, două echipe din acelaşi oraş nu pot juca simultan, în aceeaşi localitate, în aceeaşi zi. 

Totuşi, inclusiv meciul lui Arsenal cu Benfica a fost mutat din Londra, din cauza restricţiilor cauzate de pandemie, iar Tottenham ar fi putut juca joi. 

Totuşi, din cauza schimbărilor anunţate pe 12 februarie, UEFA nu a mai făcut mutări ulterioare. 

 

Afla mai multe despre: tottenhamwolfsbergereuropa league 

viewscnt
Articole similare