Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare în Capitală! Diego Simeone transferă încă un atacant crescut de Real Madrid. Toate detaliile

Trădare în Capitală! Diego Simeone transferă încă un atacant crescut de Real Madrid. Toate detaliile

La Liga

Comentarii

Raul de Tomas ar urma să ajungă la Atletico Madrid în această iarnă.

Atacantul crescut în curtea rivalei, Real Madrid, este principala opţiune pe care Diego Pablo Simeone o are pentru a-l înlocui pe Diego Costa.

Cum transferul lui Milik este mult mai complicat decât a părut iniţial, Simeone s-a orientat rapid spre De Tomas, actualmente la Espanyol, în Segunda Division.

Cotat la 10 milioane de euro, atacantul de 26 de ani a marcat 12 goluri în actuala stagiune de Segunda Division. De Tomas are în cariera sa, 63 de goluri marcate în a doua ligă iberică şi 18 în prima ligă. Pentru Real Madrid el a bifat un singur meci. Raul de Tomas este un produs al academiei Realului, evoluând în 62 de partide pentru Real Madrid Castilla. A mai jucat pentru Rayo Vallecano, Valladolid, Cordoba şi Benfica Lisabona.

Simeone mai are o variantă de atacant din curtea rivalei. Mariano Diaz, de la Real Madrid, ar fi o altă opţiune pentru ofensiva lui Atletico Madrid, dar transferul său parte mult mai complicat decât cel al lui De Tomas. Real Madrid vrea 20 de milioane de euro pentru un transfer definitiv al jucătorului.

Afla mai multe despre: raul de tomasdiego simeonereal madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare