Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare în Manchester? După 10 ani la City, Aguero e dorit de United: "Unde ar mai fi loialitatea?"

Trădare în Manchester? După 10 ani la City, Aguero e dorit de United: "Unde ar mai fi loialitatea?"
Comentarii

Cu toate că mai mulţi oameni din conducerea clubului din Premier League îl vor pe Sergio Aguero, Ole Gunnar Solskjaer nu este foarte sigur că argentinianul va veni la Manchester United.

Sergio Aguero, dorit la Manchester United

Sergio Aguero va rămâne liber de contract la finalul sezonului după 10 ani petrecuţi alături de Manchester City pe Etihad. Argentinianul este pe lista unor cluburi mari din Europa, printre care şi pe cea a vecinilor de la Manchester United.

Gruparea de pe Old Trafford este în căutarea unui super atacant care să înscrie constant şi care să se impună repede în primul 11 al "diavolilor roşii". Cavani va pleca de la United în vară, iar pe lângă Erling Haaland şi Sergio Aguero pare o variantă foarte bună care să ajute atacul echipei lui Solskjaer pentru măcar 2 sezoane.

Cu toate acestea, antrenorul norvegian nu crede că atacantul argentinian va face acest pas, deoarece va trăda loialitatea lui Man City, iar după atâtea sezoane petrecute pe Etihad pare greu de crezut că va veni pe Old Trafford, aşa cu în trecut au mai făcut-o Peter Schmeichel, Andrew Cole şi Carlos Tevez, conaţionalul lui Aguero.

Motivul pentru care argentinianul nu va ajunge pe Old Trafford

Motivul pentru care argentinianul nu va ajunge pe Old Trafford, este simplu, Aguero nu va trăda clubul pentru care a jucat timp de 10 ani şi pentru care a scris istorie şi în al cărui tricou a devenit golgheterul echipei.

La cei 32 de ani, Sergio Aguero mai are multe de arătat şi poate face faţă la o echipă de top din Europa, iar pe urmele semnăturii sale sunt Barcelona, Atletico Madrid, Arsenal şi Chelsea, iar varianta cu United va fi scoasă din calcul, asta fiind concluzia lui Ole Gunnar Solskjaer.

"Când am jucat pentru Man Utd, dacă un club rival ar încerca să mă semneze şi aş merge la un club rival, unde ar fi loialitatea?

Bineînţeles, loialitatea este una dintre valorile pe care le clasific foarte sus. Deci, nu m-aş aştepta ca vreun jucător care a jucat la un club timp de 10 ani să vrea să meargă la un rival local.

Ştiu că suntem profesionişti, dar când joci pentru Man Utd, nu te duci la Man City. Am avut exemple de asta şi nu prea am fost de acord cu acele mutări, ca să spun aşa. Nu vreau să numesc pe cineva anume, dar ştiţi cu toţii spre cine arăt cu degetul. Destul spus", a declarat Ole Gunnar Solskjaer, potrivit Sky Sports, atunci când a fost întrebat despre transferul lui Sergio Aguero la Manchester United.

În istoria celor două cluburi au existat peste 40 de fotbalişti care au jucat pentru Manchester City şi pentru Manchester United, iar printre aceştia au existat şi nume mari, precum Schmeichel, Cole şi Tevez.

Afla mai multe despre: sergio agueroole gunnar solskjaer 

viewscnt
Articole similare