Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare istorică! Titularul de la FCSB îi întoarce spatele lui Gigi Becali şi poate semna cu CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a dat acordul

Trădare istorică! Titularul de la FCSB îi întoarce spatele lui Gigi Becali şi poate semna cu CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a dat acordul

Superliga

Comentarii

FCSB se pregăteşte să sărbătorească primul titlu de campioană după nouă ani de secetă, iar Gigi Becali a anunţat că urmează investiţii serioase în vară, pentru ca echipa sa să se poată lupta cu şanse reale la grupele unei competiţii europene.

Patronul FCSB are planuri mari şi o listă fantezistă de transferuri, pe care se numără nume grele, precum Louis Munteanu, Denis Alibec, sau Philip Otele, însă rămâne de văzut dacă aceste mutări se vor realiza.

La capitolul plecări, există în continuare multe necunoscute. Până în acest moment, doar transferul lui Florinel Coman în Qatar pare bătut în cuie, însă este de aşteptat ca şi alţi jucători să plece de la FCSB.

FCSB, capitol închis pentru Risto Radunovic? Fundaşul poate semna cu o rivală din Superliga

Risto Radunovic a anunţat deja că este hotărât să plece în vară de la FCSB. Deşi Gigi Becali nu părea foarte afectat de decizie muntenegreanului, patronul roş-albaştrilor pare să fi făcut o ultimă încercare de a-l convinge pe Radunovic să rămână în tabăra roş-albastră.

După meciul cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că i-a proprus apărătorului prelungirea contractului şi o mărire de 5.000 de euro în ceea ce priveşte salariul, de la 10.000, la 15.000 de euro.

Din informaţiile ProSport, Neluţu Varga şi-l doreşte pe Risto Radunovic la CFR şi îi propune un salariu mai mare decât cel oferit anunţat de Gigi Becali, 20.000 de euro mai exact. Aceeaşi sursă susţine că Dan Petrescu şi-a dat deja acordul, însă rămâne de văzut ce decizie va lua muntenegreanul.

Actuala înţelegere între Risto Radunovic şi FCSB expiră în această vară. Fostul apărător al Astrei Giurgiu joacă la FCSB din 2021. În tricoul roş-albastru a adunat 135 de meciuri, a marcat cinci goluri şi a livrat 15 pase decisive.

Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

  • ”Eu îmi doresc să câştigăm campionatul şi să plec. N-am vorbit cu nimeni de contract, de nimic. Vreau să termin campionatul şi să-mi găsesc o echipă să plec”, spunea Risto Radunovic, în urmă c aproape o lună.

Afla mai multe despre: superligafcsbcfr clujristo radunovicdan petrescu 

viewscnt
Articole similare