Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer BOMBĂ anunţat de miliardarul Ioan Niculae după meciul cu Dinamo: ”A venit şi rămâne la noi!”

Transfer BOMBĂ anunţat de miliardarul Ioan Niculae după meciul cu Dinamo: ”A venit şi rămâne la noi!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Ioan Niculae, patronul Astrei a fost la meci şi a mers chiar în vestiare pentru a-şi încuraja înainte de meci jucătorii, dar şi pentru a-i anunţa că vor primi o primă importantă. ”Le-a promis un bonus pentru meciul de astăzi, dacă vor câştiga. Din păcate, nu a fost atitudinea care să ne  dea şansa să câştigăm. Am avut o atitudine care nu e normal pentru un meci de o asemenea intensitate. Trebuie să ne schimbăm total în această săptămână, până la meciul de vineri, dacă vrem să câştigăm” a confirmat şi Bogdan Andone

La finalul partidei, Nicuale a plecat uşor dezamăgit: ”Echipa Dinamo a arătat astăzi ca o echipă de playoff, noi ca o echipă de playout. Din păcate, ăsta este adevărul şi nu putem să îl negăm” a spus miliardarul, la finalul jocului.

În opinia omului de afaceri, Budescu nu a fost o absenţă atât de importantă pentru echipa sa, în măsura în care Astra nu ar trebui să stea doar într-un jucător: ”Echipa nu stă într-un jucător, o echipă stă în 22 de jucători. Indiferent cine intră, trebuie să îşi facă datoria. Din prima repriză, din primele zece minute mi-am dat seama că echipa e foarte slabă, slab montată. Pur şi simplu, fără nerv, nu jucau nimic.Am fost în Antalya, unde jucau extraordinar, şi au venit în ţară şi nu mai joacă nimic. Explicaţia trebuie să o dea antrenorul, nu ştiu eu. Din punctul meu de vedere, le-am creat toate condiţiile ca să joace fotbal. Dacă ei nu au jucat, trebuie să răspundă cineva” a reacţionat Ioan Niculae.

Patronul Astrei a mărturisit totodată că nu are nici cea mai mică emoţie în privinţa obţinerii licenţei de către clubul său şi a anunţat transferul lui Alexandru Ioniţă: ”A venit la noi. Deci aveam nevoie de Alex Ioniţă astăzi. (n.r - Rămâne la Astra?) Da” a mai spus Niculae după meci.

Afla mai multe despre: ioan niculaealexandru ioniţă 

viewscnt
Articole similare