Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer BOMBĂ în Premier League. Un club îi pune pe masă lui Lazio 135 de milioane de euro pentru Immobile

Transfer BOMBĂ în Premier League. Un club îi pune pe masă lui Lazio 135 de milioane de euro pentru Immobile

Premier League

Comentarii

Newcastle United îşi propune să fie noua forţă din Premier League. Pentru acest lucru, „coţofenele” au de gând să investească masiv în transferuri. Ciro Immobile (30 de ani) este cea mai nouă ţintă a grupării de pe St. James' Park.

Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, Newcastle a pregătit aproximativ 56 de milioane de euro pentru transferul atacantului pe care vrea să îl aducă de la Lazio în această vară. Cu tot cu bonusuri şi alte cheltuieli, tranzacţia ar putea ajunge însă până la colosala sumă de 135 de milioane de euro.

Din 2016 la Lazio, Ciro Immobile este într-o formă de zile mari. Clubul roman este pe locul 2 în Serie A şi datorită reuşitelor atacantului în vârstă de 30 de ani. 33 de goluri a marcat Immobile pentru echipa lui Simone Inzaghi în toate competiţiile şi a oferit şi şapte pase decisive. 

„Coţofenele” au pregătit şi salariul pentru Immbolie, 15,6 milioane de euro pe sezon, Newcastle dorindu-şi totodată să aibă parte de serviciile atacantului pentru următorii cinci ani. 

  • 40 de milioane de euro este cota lui Ciro Immobile pe transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: lazioimmobileserie apremier league 

viewscnt
Articole similare