Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-bombă la CFR Cluj! Mutare spectaculoasă în lupta pentru titlu: fotbalistul de 1,5 milioane de euro aşteptat să semneze

Transfer-bombă la CFR Cluj! Mutare spectaculoasă în lupta pentru titlu: fotbalistul de 1,5 milioane de euro aşteptat să semneze

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis (33 de ani) ar putea reveni la CFR Cluj. Portarul lituanian care a câştigat trei titluri de campion la rând cu CFR Cluj e pe lista formaţiei din Gruia. Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a vorbit despre posibilitatea ca Arlauskis să se întoarcă la CFR Cluj şi a spus că e posibil ca această mutare să se realizeze, având în vedere că goalkeeperul e liber de contract.

Transfer-bombă la CFR Cluj! Giedrius Arlauskis, aşteptat înapoi în Gruia: "E posibil să se facă transferul lui Arlauskis!"

Rămas liber de contract după ce Al Shabab l-a pus pe liber ca să-i facă loc altui star, având în vedere problemele cu jucătorii extracomunitari din zona Golfului, Giedrius Arlauskis nu pare că va sta prea mult fără angajament. De cinci ori campion al României, dintre care trei titluri la rând cu CFR Cluj, "Arla" ar putea juca din nou pentru formaţia din Gruia, alături de care a scris istorie.

Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a vorbit despre revenirea lui Giedrius Arlauskis în Gruia şi a spus că e posibil să se facă transferul, mai ales că goalkeeperul lituanian e liber de contract. Bilaşco a spus că "ferovirarii" nu pot refuza jucătorii buni şi e posibil să mai facă un transfer, un jucător care să vină din postura de fotbalist fără angajament, deoarece perioada de mercato s-a încheiat. „E posibil să se facă transferul lui Arlauskis. Acum nu mai poţi să aduci decât jucători liberi de contract. E posibil să mai apară. Nu putem refuza jucători buni la echipă şi, dacă se va ivi ocazia, cu siguranţă vor mai apărea. E posibil cel puţin un transfer”, a spus Marius Bilaşco la Look Sport.

Giedrius Arlauskis a plecat de la CFR Cluj în vara lui 2020, liber de contract, la Al Shabab, însă aventura sa din Golf n-a durat prea mult. "Arla" a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai CFR-ului, care a ajutat echipa lui Dan Petrescu să câştige trei titluri de campioană la rând. Oferta salarială pe care i-a pus-o în faţa Al Shabab l-a făcut pe lituanian să plece liber de la CFR, însă aventura sa din fotbalul arab s-a sfârşit bursc.

Arlauskis nu mai este jucătorul lui Al-Shabab, după ce a ajuns la un acord cu conducerea clubului, care i-a transmis că trebuie să plece.

Dacă ar reveni la CFR Cluj, Arlauskis ar urma să-i ia locul lui Cristi Bălgrădean în poarta campioanei României.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Giedrius Arlauskis în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: giedrius arlauskis transfer cfr clujcfr cluj transfer giedrius arlauskisarlauskis transfer cfr clujcfr cluj transfer arlauskisgiedrius arlauskis cfr cluj 

viewscnt
Articole similare