Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-bombă pregătit de Al Hilal! Răzvan Lucescu primeşte un atacant de clasă, cu super CV: şeicii i-au oferit un salariu fabulos

Transfer-bombă pregătit de Al Hilal! Răzvan Lucescu primeşte un atacant de clasă, cu super CV: şeicii i-au oferit un salariu fabulos

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu (51 de ani) poate primi un superjucător la Al Hilal. Saudiţii sunt gata să-l aducă pe Radamel Falcao (34 de ani), atacantul columbian de la Galatasaray - unde e coleg cu românul Florin Andone -, la dorinţa şeicilor care conduc clubul.

Falcao urmează să încaseseze 10 milioane de euro pe an la Al Hilal, conform agentului jucătorului, citat de AS. Şeicii lui Al Hilal îl doresc pe atacantul columbian, fost la Atletico Madrid sau AS Monaco. Vârful de atac mai are contract cu Galatasaray până în vară şi nu vrea să-şi mai prelunească actuala înţelegere cu Galata.

Sursa citată scrie că şeicii lui Al Hilal i-au propus lui Răzvan Lucescu patru variante de atacant pe care să-l transfere, iar antrenorul româna optat pentru Radamel Falcao.

Jucătorul de 34 de ani este cotat la 4.8 milioane de euro şi în întreaga carieră a marcat 315 goluri atât pentru echipele de club, dar şi pentru echipa naţională. Prin plecarea lui Falcao de la Galatasaray i se poate face loc lui Florin Andone, căruia turcii ar putea să-i prelungească împrumutul de la Brighton dacă vor rămâne fără vârful de atac din Columbia adus cu mare fast în vara trecută.

Afla mai multe despre: razvan lucescual hilalradamel falcao 

viewscnt
Articole similare