Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de Champions League pentru Dinamo! ”Câinii” aduc un atacant care a înscris în poarta unei foste câştigătoare UCL

Transfer de Champions League pentru Dinamo! ”Câinii” aduc un atacant care a înscris în poarta unei foste câştigătoare UCL
Comentarii

Guillermo Fernandez Hierro, un atacant în vârstă de 27 de ani, a acceptat să vină la Dinamo.

De asemenea, ”câinii” îl aşteaptă şi pe Juan Camara, care evoluează pe postul de extremă stânga. GSP.ro scrie că spaniolul o să ajungă, în acest weekend, la Bucureşti pentru a semna cu Dinamo şi va renunţa la polonezii de la Jagellonia. În cazul său, luni urmează efectuarea vizitei medicale.

În acelaşi timp, un atacant central, format de Athletic Bilbao, este foarte aproape să ajungă în Ştefan cel Mare. Este vorba de Guillermo Fernandez Hierro, descris de sursele GSP ca fiind ”un fotbalist de calitate, care a fost cedat de basci în eşalonul inferior, iar acum e liber de contract. Deja şi-a dat acordul”.

Guillermo Fernandez Hierro a evoluat în ultima ediţie pentru Racing Santander, formaţie din liga a treia spaniolă, retrogradată din liga a doua în sezonul 2019-2020.

În cariera sa, fotbalistul de 27 de ani a mai jucat pentru Leganes, Elche şi Numancia. Acesta a participat şi în Champions League cu Bilbao, prinzând patru meciuri, în 2014. Atunci a şi marcat în grupe, contra lui Porto.

400.000 de euro este cota actuală a atacantului potrivit Transfermarkt, care l-a cotat cel mai mult la un milion de euro.
 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare