Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de marcă pentru Astra. Giurgiuvenii şi-au întărit lotul cu un fundaş trecut pe la FC Porto şi pe la Sporting Lisabona

Transfer de marcă pentru Astra. Giurgiuvenii şi-au întărit lotul cu un fundaş trecut pe la FC Porto şi pe la Sporting Lisabonagalerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu l-a transferat, luni, pe fundaşul Hugo Filipe Goncalves Martins de Sousa, el semnând un contract valabil până la finalul actualului sezon.

Jucătorul de 28 de ani, născut în Portugalia, fost internaţional de juniori al acestei ţări, a evoluat ultima dată în prima ligă din Grecia, la Aris, venind la echipa giurgiuveană din postura de fotbalist liber de contract. Ultimele sale prezenţe în tricoul echipei din Salonic au fost în iulie 2020.

Fundaşul format la Porto şi Sporting Lisabona a mai evoluat şi în prima ligă din Belgia (Wasland Beveren), Cipru (AEL Limassol şi Pafos) şi acum aproape 10 ani, imediat după ce apărăsit echipa Under 19 a clubului FC Porto, a trecut pentru o scurtă perioadă şi prin Liga I, la FC Braşov.

  • 300 de mii de euro este cota fundaşului central, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare