Experiențe împreună.
You are here:

Transfer de marcă reuşit de Telekom Sport. Am semnat cu un campion european! Detalii tari oferite de Ovvy încă din prima zi VIDEO

Transfer de marcă reuşit de Telekom Sport. Am semnat cu un campion european! Detalii tari oferite de Ovvy încă din prima zi VIDEO

Media

Telekom Sport a reuşit un transfer de marcă. Începând de astăzi, îl vom avea coleg în echipa noastră pe Ovidiu Pătraşcu, unul dintre cei mai buni jucători de FIFA din întreaga lume. "Conferinţa" de prezentare a avut loc în cadrul emisiunii Sport Report.

"Vom aduce de pe Youtube pe TV una dintre cele mai iubite serii. FIFA vs. Fotbal. Un meci 1 la 1 cu diferiţi fotbalişti. Toată treaba e să aibă şi ei o pasiune pentru acest lucru. Dacă nu mă înşel Chipciu, Stanciu, Adi Popa şi Andrei Ivan sunt foarte pasionaţi. Sincer, circa 40% din fotbaliştii care evoluează la noi sunt pasionaţi de FIFA. E o trecere extraordinară pentru noi, cei din eSports, să ajungem să facem o promovare naţională" - a spus Ovvy la Telekom Sport. 

 

Ovvy, aşa cum este el cunoscut pasionaţilor de FIFA, ne va pregăti numeroase surprize atât pe TV, cât mai ales în mediul online, pe platforma telekomsport.ro. Aici va fi locul unde eSports vor căpăta o şi mai mare notorietate. 

Nu doar Ovvy vă pregăteşte surprize, ci şi noi. Două indicii vă oferim deocamdată: FIFA şi PlayStation :)

Despre Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cea mai mare performanţă din carieră e reprezentată fără îndoială de titlul de campion european cucerit în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Comentarii
viewscnt