Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top la CFR Cluj. Totul despre atacantul pe care îl primeşte Dan Petrescu

Transfer de top la CFR Cluj. Totul despre atacantul pe care îl primeşte Dan Petrescugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este aproape de o super lovitură pe piaţa transferurilor.

Facundo Ferreyra, 30 de ani, este tot mai aproape de CFR. Atacantul a aterizat la Cluj şi urmează să îşi completeze transferul la CFR Cluj.

Fotbalistul care a evoluat şi sub comanda lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk are încă o cotă de piaţă excelentă pentru Liga 1: 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Cine este Facundo Ferreyra, noul posibil atacant al CFR-ului

Facundo Ferreyra a început fotbalul la echipa la care a impresionat columbianul James Rodriguez, Banfield. De altfel, cei doi au coincis în perioada în care gruparea argentiniană impresionat în campionat. Ferreyra a jucat între 2008 şi 2012 pentru Banfield, în timp ce James Rodriguez a evoluat între 2008 şi 2010 pentru acelaşi club. Format de Banfield, Facundo Ferreyra a plecat în 2012 la Velez Sarsfield, acolo unde a făcut un sezon senzaţional. A marcat 13 goluri în primele 15 meciuri şi a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, alături de Ignacio Scocco.

2013 este anul care i-a adus lui Facundo Ferreyra un super transfer. 8 milioane de euro a plătit Şahtior Doneţk pentru a-l aduce sub comanda lui Mircea Lucescu, argentinianul fiind considerat la acea vreme unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din America de Sud.

A fost împrumutat la Newacastle United, unde nu s-a acomodat, apoi a decis să plece la Benfica, acolo unde a ajuns liber de contract. Experienţele Espanyol şi Celta Vigo nu au fost de succes din punct de vedere al golurilor marcate, dar atacantul a bifat un total de 38 de meciuri

  • 59 de goluri a marcat Facundo Ferreyra pentru Şahtior Doneţk
  • 17 goluri marcase pentru Velez în 25 de meciuri înainte de transferul în Ucraina

În 2011, Facundo Ferreyra a fost convocat la naţionala U20 a Argentinei, alături de care a evoluat la Campionatul Sud American.

Argentina a terminat pe locul 3, la un turneu final câştigat de Brazilia lui Neymar, Lucas, Casemiro sau Willian Jose. Alături de Facundo Ferreyra, în naţionala Argentinei jucat Iturbe, Tagliafico, Zuculini sau Funes Mori.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan petrescufacundo ferreyra 

viewscnt
Articole similare