Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top la Inter Milano. Suflu nou la mijlocul terenului pentru finalista Ligii Campionilor

Transfer de top la Inter Milano. Suflu nou la mijlocul terenului pentru finalista Ligii Campionilor

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano va oficializa un transfer important în ziua de joi, 6 iulie. Este vorba de mijlocaşul Davide Frattesi (23 de ani), de la Sassuolo.

Transfer de top la Inter Milano. Finalista Ligii Campionilor va oficializa mutarea din moment în moment

Mijlocaşul italian David Frattesi se va transfera la echipa Inter Milano, a anunţat, miercuri, preşedintele clubului Sassuolo, Giovanni Carnevale.

Davide Frattesi a sosit, miercuri, la Milano, unde va efectua vizita medicală, iar joi va semna un contract pe cinci ani cu finalista Ligii Campionilor.

Preşedintele lui Sassuolo, Giovanni Carnevale, echipă la care Frattesi este legitimat din anul 2017, a declarat că transferul ”nu a fost o afacere uşor de făcut, deoarece alte cluburi erau interesate, însă Davide a ales să joace la Inter”, a explicat Carnevale.

Potrivit presei italiene, suma transferului se ridică la 27 de milioane de euro, iar salariul lui Frattesi ar fi de 2,8 milioane euro pe an.

Davide Frattesi evoluează la Sassuolo din 2017, însă între anii 2018-2021 a fost împrumutat de club la Ascoli, Empoli şi Monza.

În sezonul trecut a adunat 36 de meciuri în Serie A şi a marcat şapte goluri. De asemenea, a avut şase selecţii şi un gol pentru naţionala Italiei.

Cotat la 25 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Davide Fratessi este văzut ca un transfer de viitor de oficialii lui Inter, care şi-au propus să întinerească lotul aflat sub comanda lui Simone Inzaghi.

Afla mai multe despre: inter milanosassuolodavide frattesi 

viewscnt
Articole similare