Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important după CFR Cluj - Celtic 1-1. Suma este record pentru Scoţia

Transfer important după CFR Cluj - Celtic 1-1. Suma este record pentru Scoţia

Campionate

Comentarii

Celtic Glasgow va ceda după meciul cu CFR Cluj pe Kieran Tierney, pentru care Arsenal a plătit 25 de milioane de lire sterline. Fundaşul stânga în vârstă de 22 de ani n-a fost în lotul pentru meciul cu CFR Cluj.

Celtic Glasgow este aproape să stabilească un record în Scoţia, la capitolul transferurilor. BBC anunţă că oficialii clubului scoţian şi-au dat acordul pentru cedarea lui Kieran Tierney la Arsenal. Suma de transfer ar fi de 25 de milioane de lire sterline, record pentru fotbalul din Scoţia.

Kieran Tierney trebuia acum să treacă testele medicale, care nu vor fi o simplă formalitate, după ce fundaşul de 22 de ani a suferit o operaţie de hernie. Totuşi, jurnaliştii britanici scriu că Tierney este bine acum din punct de vedere medical şi n-ar trebui să aibă mari probleme la teste.

Întrebat despre transferul lui Tierney la Arsenal, Neil Lennon, managerul lui Celtic, a declarat după egalul cu CFR Cluj (scor 1-1) că este o mutare la care se aşteaptă: ”Am zis în ultimele ziel că nu m-ar surprinde. Dacă va merge acolo, toţi îi vor transmite tot binele. Este un talent deosebit şi un copil grozav”.



Kieran Tierney n-a fost în lotul lui Celtic pentru meciul cu CFR Cluj, din prima manşă a turului 3 din Champions League, deoarece nu este refăcut complet.

Afla mai multe despre: celtic glasgow 

viewscnt
Articole similare