Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC la Dinamo. Ricardo Grigore, coleg cu un star uriaş cu opt finale europene într-unul dintre campionatele de top

Transfer ISTORIC la Dinamo. Ricardo Grigore, coleg cu un star uriaş cu opt finale europene într-unul dintre campionatele de top

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a lăsat o impresia bună în Serie A după ce a scăpat de coşmarul de la Ajax.

Cagliari a reuşit să se salveze de la retrogradare, iar acum clubul italian ar fi interesat şi de alţi jucători români. Echipa unde evoluează staruri precum Diego Godin şi Radja Nainggolan, împrumutat de la Inter, îşi face deja planurile pentru sezonul viitor, iar pe lista lor ar fi ajuns fundaşul în vârstă de 22 de ani al lui Dinamo, Ricardo Grigore. 

”Răzvan Marin a deschis drumul mătăsii din Italia spre Bucureşti. Au urmat Mihăilă şi Man, care au ajuns la Parma, se pregăteşte Cicâldău, cel care îl are agent pe Pietro Chiodi, iar în ultima vreme se vehiculează numele lui Olimpiu Moruţan de la FCSB, un talent monitorizat deja de Inter, pe care Gigi Becali cere 15 milioane de euro.

Cagliari nu pare interesată să investească aceşti bani în Moruţan, dar a pus ochii de mai multă vreme pe Ricardo Grigore, un fundaş central de picior stâng, care poate juca şi fundaş lateral. El era de mai multă vreme în atenţia lui Cagliari şi, având în vedere situaţia economică a echipei sale, Dinamo, poate fi o achiziţie low cost. 

Are 5 meciuri la naţionala României U21 şi ar putea costa sub un milion de euro. Mai are de lucrat tehnic şi tactic, dar reprezintă o investiţie clasică, fără mari riscuri”, scriu jurnalisştii de la centotrentuno.

Grigore a fost inclus în lotul preolimpic al României U23 care între 31 mai şi 9 iunie va face o deplasare în Spania pentru pregătirea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

  • 450 de mii de euro este cota lui Ricardo Grigore, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare