Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC pentru Dennis Man. Fostul jucător de la FCSB semnează cu un club uriaş şi merge direct în optimile Europa League

Transfer ISTORIC pentru Dennis Man. Fostul jucător de la FCSB semnează cu un club uriaş şi merge direct în optimile Europa League

Fotbal

Comentarii

Dennis Man prinde în continuare puţine minute la Parma, astfel că mijlocaşul român este foarte aproape de o despărţire de clubul din Serie B.

Dennis Man nu se regăseşte nici în planurile noului antrenor al Parmei, iar Iachini i-a acordat mijlocaşului român, la ultima partidă disputată, doar 15 minute. Cum echipa sa se luptă pentru evitarea retrogradării, iar şansele să revină în Serie A sunt extrem de reduse, Dennis Man este pregătit să facă o nouă schimbare în carieră în această iarnă.

Astfel, prin prisma relaţiilor foarte bune pe care impresarul său, Giovanni Becali, le are cu Fatih Terim, antrenorul echipei Galatasaray, Dennis Man este dat deja de presa din Turcia la gruparea "Cimbom". Fotbalistul de 23 de ani este dorit insistent de oficialii echipei calificate deja în optimile de finală din Europa League, iar jurnaliştii turci notează că transferul este iminent.

Transfer ISTORIC pentru Dennis Man. Fostul jucător de la FCSB semnează cu un club uriaş şi merge direct în optimile Europa League

”Fatih Terim a făcut lista cu numerele care îi lipsesc din lot. Sunt planificate transferurile de un număr 6, un număr 8, un număr 10, o aripă şi un atacant. Se urmăreşte finalizarea operaţiunilor cât mai curând posibil, pentru ca noii jucători să semneze în perioada de transferuri din această iarnă.

A fost ales Dennis Man pentru postul de extremă dreapta. Galben-roşii vor mai încerca să-i aducă pe Gedson Fernandes de la Benfica pentru număr 8 şi pe Patrick Berg de la Bodo Glimt ca număr 6. Preşedintele Elmas a spus că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-i transfera pe aceşti jucători” , au scris jurnaliştii turci.

Iniţial, oficialii clubului Galatasaray s-au interesat de aducerea lui Florin Tănase, de la FCSB, însă căpitanul roş-albaştrilor va semna cu Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite. 

"Dacă ar fi plecat în Norvegia sau în Ucraina, nu eram aşa bucuros, dar acolo unde sunt palmieri m-aş bucura să meargă. Îmi plac palmierii, am aşa o simpatie deosebită pentru această specie de arbore.

Dacă îi e bine lui, nouă ne va fi bine oricum,  pentru că sub clauză e clar că nu pleacă. Dacă cineva vrea să îl cumpere, să nu se gândească la un euro discount" , a dezvăluit Mihai Stoica.

Astfel, în locul lui Tănase, Fatih Terim l-a cerut conducerii echipei pe Dennis Man. Cu doar 2 goluri marcate în cele 11 meciuri jucate, în toate competiţiile, pentru Parma, fotbalistul român este aproape de o despărţire de fotbalul italian. De altfel, oficialii echipei din Serie B sunt dispuşi să-l lase pe Man să plece în schimbul sumei de 10 milioane de euro, aşa cum intenţionează să ofere Galatasaray.

  • 13 milioane de euro a plătit Parma pe Dennis Man, la începutului acestui an
  • 10 milioane de euro valorează Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare