Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Coşmarul lui Becali” va conduce FCSB - Rapid! Ce spune Toni Petrea despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby

”Coşmarul lui Becali” va conduce FCSB - Rapid! Ce spune Toni Petrea despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a susţinut o conferinţă de presă înaintea derby-ului cu Rapid.

FCSB se pregăteşte pentru un meci important, împotriva uneia dintre vechile rivale ale echipei. Echipa lui Toni Petrea va primi vizita Rapidului, miercuri seara, de la ora 20:30.

Cele două formaţii s-au întâlnit pentru prima dată după mai bine de şase ani în august, cu giuleştenii ieşind învingătorii surpriză din acea partidă.

1-0 a câştigat atunci echipa lui Mihai Iosif, graţie unui autogol marcat de Vinicus, dintr-o greşeală a lui Iulian Cristea.

Mii de fani giuleşteni au fost prezenţi pe stadion atunci, iar la acest meci se anunţă o nouă atmosferă incendiară.

Delegat la meci a fost Istvan Kovacs, un arbitru cu experienţă internaţională, dar contestat vehement de Gigi Becali.

Centralul a mai condus un derby al FCSB-ului în acest sezon, împotriva lui Dinamo, iar atunci a fost acuzat că a greşit în favoarea formaţiei roş-albastră.

Vorbind despre derby-ul cu Rapid, Toni Petrea a vorbit despre dificultatea de a motiva jucătorii şi a recunoscut că pe FCSB o aşteaptă un meci greu.

Ce spune Toni Petrea despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul FCSB - Rapid

Întrebat despre delegarea lui Istvan Kovacs, Petrea a afirmat iniţial că nici nu ştia că el va fi la centru, înainte de a îl lăuda pe arbitru.

La un asemenea joc nu mai poţi să motivezi echipa, cu un rezultat nefavorabil înregistrat în tur. E o echipă bună, a demonstrat, deşi sunt nou promovaţi, au demonstrat că pot face fata Ligii 1 şi se bat cu şanse reale la play-off.

Da, consider că e un derby. Toată lumea doreşte fotbal, spectacol, doresc şi eu, dar în momentul de faţă e mai important să câştigăm ca să recuperăm diferenţa faţă de primul loc.

(n.r. despre delegarea de la partidă) Nici nu ştiu, cine arbitrează? (n.r. Istvan Kovacs!) Foarte bine! E un arbitru care ne reprezintă în Europa, e un arbitru bun”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare