Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitura dată pe gratis de Gigi Becali: ”Este puternic şi bătăios” | EXCLUSIV

Super lovitura dată pe gratis de Gigi Becali: ”Este puternic şi bătăios” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a vorbit despre fotbalistul care îi va lua locul lui Tănase după plecarea sa.

Florin Tănase este pe picior de plecare de la FCSB, iar formaţia pregătită de Toni Petrea se pregăteşte pentru viaţa fără decarul său.

Internaţionalul român are oferte din ţările arabe şi este foarte probabil să plece în perioada de mercato din iarnă, după ce i-a fost introdusă o clauză de reziliere în contract.

Trei milioane de euro va încasa Becali pentru căpitanul său, o sumă semnificativă, având în vedere situaţia în care se află fotbalul românesc.

S-a tot vorbit despre fotbalişti care i-ar putea lua locul lui Florin Tănase, precum Ronaldo Deaconu, Hervin Ongenda sau Constantin Budescu.

Actualul fotbalist al FCSB-ului nu pare a mai fi dorit la club, iar Gigi Becali este un patron care se răzgândeşte rar, în timp ce roş-albaştrii nu sunt neapărat interesaţi să cheltuie o sumă importantă pe transferuri.

După ce a clarificat în trecut că FCSB nu îl doreşte pe Deaconu, MM Stoica a dezvăluit cine ar putea fi înlocuitorul lui Florin Tănase.

FCSB are înlocuitor pentru Tănase

În urma plecării ”tricolorului”, Ovidiu Perianu ar putea fi împins mai în faţă şi transformat din închizător în inter, întrucât cei de la club au identificat câteva caracteristici potrivite pentru acel post la mijlocaşul central.

Perianu încă nu suntem convinşi că e închizător pur, e posibil şi Perianu să fie inter, dar de alt profil, mai puternic, mai bătăios, sunt meciuri în care vrei să fii mai agresiv.

Nu avem probleme, ar fi bine să plece Tănase”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Florin Tănase a semnat cu FCSB în 2016, după ce a cucerit titlul alături de Viitorul şi Hagi. Deşi nu a putut să replice acel succes şi la Bcuureşti, ”tricolorul” a reuşit să pună mâinile pe o Cupă a României.

Ajuns la aproape 27 de ani, Tănase se află în al şaselea sezon la FCSB. Fotbalistul a reuşit să însumeze 204 partide în tricoul roş-albastru, în care a marcat 69 de goluri şi a oferit 38 de pase decisive.

Afla mai multe despre: ovidiu perianu 

viewscnt
Articole similare