Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Plamen Iliev, criză de nervi la meciul cu Chindia! Portarul a fost la un pas de a fi eliminat după ce s-a năpustit asupra lui Haţegan. Explicaţia sa

VIDEO | Plamen Iliev, criză de nervi la meciul cu Chindia! Portarul a fost la un pas de a fi eliminat după ce s-a năpustit asupra lui Haţegan. Explicaţia sa

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut prima victorie din Liga 1 de mai bine de patru luni, însă a tremurat pe tot parcursul meciului.

Dinamo a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie în campionat de mai bine de patru luni, după ce s-a impus împotriva Chindiei, scor 1-0.

Târgoviştenii au dominat partida şi au avut mai toate ocaziile, însă au încheiat partida fără să obţină măcar un punct, lovind şi bara de două ori.

Una dintre bare a venit pe final de meci, de la punctul cu var, după ce Plamen Iliev îl pocnise în cap pe Matiş, care a fost lăsat pe gazon cu o privire pierdută.

După îngrijir medicale ce au ţinut zeci de secunde, Iliuţă Popa a luat balonul şi a executat penalty-ul, însă a lovit transversala, iar apoi reluarea sa din foarfecă a fost blocată de Iliev.

După ce mingea a ieşit din joc, goalkeeper-ul bulgar a izbucnit şi s-a repezit inexplicabil asupra lui Haţegan, care i-a arătat un cartonaş galben pentru ieşirea sa nervoasă.

Plamen Iliev a fost la un pas de a fi eliminat după ce s-a năpustit asupra lui Haţegan

Coechipierii sau fost nevoiţi să îl împingă pe Iliev înapoi în poartă, pentru ca bulgarul să nu fie eliminat. După meci, acesta şi-a explicat izbucnirea.

Iliev susţine că nu era conştient de cine făcuse penalty-ul şi cerea explicaţii, deşi reacţia sa ar fi putut costa-o mult pe Dinamo.

Suntem bucuroşi că am câştigat, era foarte greu pentru noi. Suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte. Am întrebat cine a făcut penalty, că nu ştiam, dar nu contează, bine că au ratat.

Nu ştiu exact dacă a fost penalty, nu m-am uitat la fază, bine că a trecut. Nu contează ce i-am spus lui Haţegan. Sunt nervi mulţi în timpul meciului. E şi greu când nu câştigi atâtea meciuri la rând”, a declarat Plamen Iliev.

În urma primei victorii de pe 2 august încoace, ”câinii” s-au ridicat înapoi pe penultimul loc, la două puncte deasupra Academicii Clinceni.

Afla mai multe despre: plamen iliev 

viewscnt
Articole similare