Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, sigur despre şansele la titlu ale Universităţii Craiova: ”Tremură să intre în play-off, Rotaru tace de ruşine”

Gigi Becali, sigur despre şansele la titlu ale Universităţii Craiova: ”Tremură să intre în play-off, Rotaru tace de ruşine”
Comentarii

Întrebat despre şansele la titlu ale Universităţii Craiova, Gigi Becali a afirmat că oltenii nu mai au nicio posibilitate să prindă primul loc.

Universitatea Craiova a avut parte de un parcurs neaşteptat de slab în acest sezon, după ce la finalul ultimei stagiuni avea ca obiectiv să se lupte la titlu.

Oltenii au început sezonul cu Marinos Ouzounidis pe bancă, însă grecul a fost înlocuit rapid de Laurenţiu Reghecampf, din pricina rezultatelor dezamăgitoare.

Deşi rezultatele s-au îmbunătăţit uşor la început, echipa din Bănie s-a prăbuşit complet în ultimele etape şi are emoţii mari în lupta pentru play-off.

Nu doar că oltenii se află la 21 de puncte de liderul CFR Cluj, ci au şi numai un punct avantaj deasupra Farului Constanţa, ocupanta poziţiei a şaptea în Liga 1, prima ce duce în play-out.

În ultimele cinci etape de campionat, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a reuşit să însumeze doar două puncte şi s-a ”tăvălit” de pe locul al treilea pe al cincilea.

În urma formei şi rezultatelor slabe, Gigi Becali nu vede cum oltenii s-ar mai putea afla în lupta pentru titlu.

Gigi Becali, sigur despre şansele la titlu ale Universităţii Craiova

Întrebat despre şansele de a lua campionatul pe care le are U Craiova, finanţatorul celor de la FCSB i-a ironizat pe olteni şi a afirmat că nu mai au nicio şansă să încehie sezonul pe primul loc.

Nu o mai tot daţi că ne luptăm cu Craiova lui Reghe la titlu. Nu vedeţi că tremură să intre şi în play-off? Despre ce luptă la titlu vorbiţi voi cu mine?

Hai să fim serioşi. Lui Rotaru nu îi convine deloc, dar el tace de ruşine”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

În acest sezon, lupta la titlu pare să se dea între doar două echipe, campioana şi vicecampioana en-titre.

Opt puncte o despart de FCSB de liderul CFR, însă înjumătăţirea punctelor în play-off, dacă diferenţa rămâne aceeaşi, ar putea propulsa echipa lui Toni Petrea către fruntea clasamentului.

Un alt atu al celor de la FCSB ar putea fi plecarea lui Dan Petrescu, antrenor ce este favorit să devină noul selecţioner al României.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare