Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Liverpool, arestat în Scoţia! Fotbalistul este suspectat că era băut la volan după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un fost jucător de la Liverpool, arestat în Scoţia! Fotbalistul este suspectat că era băut la volan după ce a intrat cu maşina într-un copacgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Charile Adam a fost arestat de poliţia scoţiană după ce a intrat într-un copac cu maşina.

Luni dimineaţa, în jurul orei 4:25 locale, 6:25 ora României, Charlie Adam, fotbalist trecut pe la Liverpool între 2011 şi 2012, a fost arestat de poliţia scoţiană, anunţă Sky Sports.

Conform comunicatului emis de forţele de ordine, mijlocaşul central, în prezent căpitanul lui Dundee FC, echipă din prima ligă scoţiană, era beat la volan şi a lovit un copac.

Un fost jucător de la Liverpool, arestat în Scoţia

La scurt timp după ora 4:25, luni, 13 decembrie, un bărbat de 36 de ani a fost arestat şi pus sub acuzare pentru o încălcare a legilor în trafic în Dundee.

Un raport va fi trimis la procuratură”, se arată în comunicatul emis de poliţie.

Deşi forţele de ordine nu au vrut să îi dezvăluie numele, s-a aflat rapid că era vorba despre Charlie Adam, un fotbalist foarte cunoscut în Anglia şi Scoţia, chiar şi pe final de carieră.

Sâmbătă, la ultima partidă de campionat, pierdută împotriva altei candidate la retrogradare, Ross County, scor 2-3, Charlie Adam a fost înlocuit după un sfert de oră de joc, din pricina unei accidentări.

La nici 48 de ore după ce a fost scos de pe teren cu acea accidentare, fostul internaţional scoţian a fost arestat pentru conducere sub influenţă.

Ajuns la 36 de ani, Charlie Adam şi-a petrecut toată cariera în Marea Britanie, făcând pasul din Scoţia în Anglia, înainte de a reveni în ţara natală, la clubul unde a crescut, pe final de drum.

Iniţial remarcat la Rangers, mijlocaşul central a ajuns la Blackpool, de unde a fost cumpărat de Liverpool. Acesta a dezamăgit pe Anfield însă şi a mai trecut pe la Stoke şi Reading înainte de a reveni la Dundee FC.

Pentru ţara sa, fotbalistul a însumat 26 de apariţii, fără să marcheze vreun gol. Adam va rămâne cel mai cunoscut probabil pentru super golul marcat împotriva lui Chelsea, de la mijlocul terenului.

Afla mai multe despre: charlie adam 

viewscnt
Articole similare