Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua arenă din Giuleşti va fi inaugurată cu un super meci! O echipă de Champions League vine la Bucureşti: ”Am discutat cu Angelescu”

Noua arenă din Giuleşti va fi inaugurată cu un super meci! O echipă de Champions League vine la Bucureşti: ”Am discutat cu Angelescu”

Rapid

Comentarii

Arena din Giuleşti este gata, iar Rapid plănuieşte un meci de inaugurare senzaţional.

Noul stadion al Rapidului s-a lăsat aşteptat o bună perioadă de timp, dar se pare că giuleştenii vor putea în sfârşit să revină în Giuleşti.

După ce s-au plimbat în acest sezon pe la Mioveni sau Giurgiu şi au jucat multe partide şi pe Arena Naţională, fotbaliştii pregătiţi de Mihai Iosif pot în sfârşit să se întoarcă ”acasă”.

Odată cu predarea noului stadion, rapidiştii pregătesc un meci inaugurator senzaţional, care va reprezenta şi meciul de retragere al lui Daniel Pancu.

Deşi atacantul s-a oprit din activitate în urmă cu trei ani, pentru că nu a avut un meci de retragere, partida inaugurală în Giuleşti va fi un tribut pentru el. Mai mult, una dintre fostele sale echipe va fi adversarul.

Noua arenă din Giuleşti va fi inaugurată cu un super meci

Beşiktaş este echipa pe care încearcă giuleştenii să o înfrunte formaţie pe care Pancu a reprezentat-o între 2002 şi 2006 şi care de abia a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor.

Am discutat chiar zilele trecute şi cu patronul Victor Angelescu să facem un meci de inagurare cu Beşiktaş şi să fie şi meciul de retragere al lui Daniel Pancu.

Se va întâmpla cât de curând. Am vorbit şi cu vicepreşedintele lui Beşiktaş şi deja acum se fac actele. Stadionul a trecut la Ministerul Transporturilor şi va fi cedat către Clubul Sportiv Rapid.

Să vedem cât mai durează aceste documente. Vă asigur că la finalul lui ianuarie, început de februarie o să facem meciul de inaugurare.

Am vorbit cu un prieten care are o legătură mai strânsă cu vicepreşedintele lui Beşiktaş şi o să verifice programul echipei. Ei au fost foarte încântaţi. Asta îmi doresc eu şi cred că toţi suporterii şi-ar dori asta.

Pancu merită cu siguranţă un astfel de meci! Este unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti ai Rapidului din toată istoria. Sper să scăpăm odată de restricţii şi acest meci să se joace cu stadionul plin”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: stadion rapid 

viewscnt
Articole similare